Laatste update: oktober 2022

Door: Sanne

Best Geteste Anti Schrokbak

Anti schrok voerbak hond - Eat slow live longer

Deze schrokbak van het merk Max & Luna is verkozen tot de beste anti schrokbak hond 2022. En dat is eigenlijk geen verrassing! Als jij dus op zoek bent naar een goede anti schrokbak hond kunnen wij je deze adviseren.

Wat maakt de bak dan zo goed? Nou, dat zit 'm vooral in het patroon. Dit is op zo'n manier ontworpen dat je hond aanzienlijk slomer en minder eet. En dat is alleen maar goed.

Ook leert je hond op een innovatieve manier een stuk beter kauwen. Dit draagt bij aan een betere gezondheid van het gebit van je hond. Al met al heeft jouw lieve viervoeter alleen maar voordeel van deze anti schrokbak hond en is dit een zeer goede anti schrokbak hond aanbieding.

Honden zijn ontzettend lieve beestjes. Ze zijn altijd blij als je thuiskomt en staan te trappelen om lekker uitgelaten te worden. Echter zijn de beestjes ook dol op eten. Zo dol op eten dat ze hun brokken in een rap tempo opeten. 

Helaas is dat niet zo goed voor de gezondheid. Het kan namelijk voor ernstige gezondheidsproblemen zorgen zoals bijvoorbeeld een maagtorsie. Daarom zijn wij in dit artikel op zoek gegaan naar de beste anti schrokbak hond.

En om jou te helpen bij het vinden van de beste anti schrokbak hond hebben wij een aantal tips voor je uitgewerkt in dit artikel. Zo wordt die zoektocht super eenvoudig!

Tevens hebben wij ook een anti schrokbak hond test gedaan. In deze test hebben wij tientallen verschillende schrokbakken met elkaar vergeleken. Ben jij ook nieuwsgierig naar de test? De resultaten zijn te vinden aan het eind van dit artikel!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

30

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Anti Schrokbakken 

Beste koop Anti Schrokbak hond
1.  Anti schrok voerbak hond - Eat slow live longer

Beste design anti schrokbak hond
2. JU&MP Anti Schrokbak Hond - Voerbak Hond

Beste budget anti schrokbak hond
3. BHD honden likmat

Beste prijs-kwaliteit verhouding anti schrokbak hond
4. Anti Schrokbak Hond

Beste luxe anti schrokbak hond
5. Kosh & Co anti schrokbak hond

Top 10 beste anti schrokbakken 

Wil jij zo snel mogelijk een goede anti schrokbak in huis halen? En duurt dit artikel je net iets te lang? Bekijk dan hieronder de top 10 beste anti schrokbakken!


Waar moet je op letten bij het kopen van een anti schrokbak?

Wanneer jij één of meerdere honden in huis hebt is een schrokbak eigenlijk een must-have. Maar ja: wat is de beste anti schrokbak hond? Om jou te helpen bij deze vraag hebben wij hieronder een aantal tips op een rijtje gezet. Zo wordt een anti schrokbak hond kopen een appeltje eitje!

En wij willen hierbij ook melden dat je vooral moet kijken naar welke het beste past bij je hond. De beste anti schrokbak hond volgens de consumentenbond hoeft bijvoorbeeld niet de beste te zijn voor jouw viervoeter.

Formaat

Allereerst het formaat. Je hebt honden in allerlei soorten en maten. Het is dan onlogisch als er slechts één maat anti schrokbak bestaat. Gelukkig zijn er verschillende maten verkrijgbaar, voor zowel grote als kleine honden.

Want net als bij mensen eet een grote hond meer dan een kleine hond. Let dus goed op de maat van de bak en stel dit goed af op het formaat van je trouwe viervoeter.

Garantie

Ook niet te vergeten is de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan. Mocht er binnen de gestelde garantietermijn dan iets niet goed zijn dan is de fabrikant verplicht jou hierbij te helpen.

Er wordt dan samen met jou gekeken naar een passende oplossing zoals een vergoeding van het aankoopbedrag of een vervangend product. En die zekerheid hebben is wel zo fijn! Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe slowfeeder hond (ofwel schrokbak) minstens één jaar is.

Vaatwasbestendig

Tot slot willen we ook nog even ingaan op dit puntje. Wij willen je als tip meegeven om een schrokbak te zoeken die in de vaatwasser kan. Doordat een schrokbak veel uitstekende elementen heeft is dit heel moeilijk grondig af te wassen met de hand.

En het is wel zo fris dat de bak eens in de zoveel tijd wordt schoongemaakt. Kies daarom bij voorkeur een anti schrokbak die in de vaatwasser kan (als je ten minste een vaatwasser hebt).


Wat is de beste anti schrokbak hond van 2022? 

Zoals wij eerder al even kort hebben benoemd is er door onze redactie een zeer uitgebreide anti schrokbak hond test gedaan. In deze test hebben wij tientallen verschillende anti schrokbakken met elkaar vergeleken. 

Aan de hand van de test hebben wij een top vijf samengesteld van de beste schrokbakken. Ben jij nou ook op zoek naar de beste anti schrokbak hond? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste anti schrokbakken van 2022!

1.  Anti schrok voerbak hond - Eat slow live longer

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Uiteindelijk wist één schrokbak zich met vlag en wimpel te onderscheiden van de concurrentie. En hierdoor kon 'ie een plekje bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Sterker nog, het is zelfs de nummer 1 geworden! 

En dan hebben we het natuurlijk over de Anti schrok voerbak hond van het merk Animal Platform Control. Deze scoorde op alle vlakken als de beste. Zeker niet gek als je het ons vraagt!

Zo is de bak ontworpen met een slim patroon dat ervoor zorgt dat je hond aanzienlijk slomer zal eten. En dat is alleen maar goed voor de gezondheid. Zo kan je hond bijvoorbeeld ook beter leren kauwen wat weer bijdraagt aan een betere gezondheid van het gebit. Ideaal!

Voordelen Anti schrok voerbak hond - Eat slow live longer

 • Komt in een leuke en vrolijke paarse kleur
 • Je hond leert beter kauwen waardoor het gebit gezonder wordt
 • Het ontwerp zorgt ervoor dat je hond aanzienlijk langzamer gaat eten

Nadelen Anti schrok voerbak hond - Eat slow live longer

 • Enigszins prijzig in verhouding met de andere anti schrokbakken in dit rijtje

2.  JU&MP Anti Schrokbak Hond - Voerbak Hond

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Deze Ju&MP anti schrokbak wist als beste te scoren op het gebied van design. En dat is ook niet zo gek. Het is namelijk een echt plaatje! De voerbak komt in een prachtige roze kleur. Vind je dit zelf geen mooie kleur?

Dan heb je ook nog de keuze uit drie andere leuke kleuren. Dit kan je goed afstellen naar de stijl van je interieur. En de obstakels in de bak zijn in de vorm van hondenbotten!

Met deze schrokbak wordt dankzij het design het risico op een maagtorsie, overgewicht en andere gezondheidsnadelen aanzienlijk verminderd. En tevens zorgt het design ervoor dat de bak praktisch onbreekbaar is. Ook wanneer je hond uit enthousiasme de bak omver stoot.

Voordelen JU&MP Anti Schrokbak Hond - Voerbak Hond

 • De bak komt in vier hele mooie pastel-achtige kleuren
 • De kans op een maagtorsie, overgewicht en andere gezondheidsnadelen wordt aanzienlijk verminderd
 • Door het design is de bak onbreekbaar, ook wanneer deze omver wordt gestoten 

Nadelen JU&MP Anti Schrokbak Hond - Voerbak Hond

 • Voor grote of hele kleine honden is de bak misschien iets te klein of juist te groot, het is namelijk een one size

3. BHD honden likmat

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Iets als een anti schrokbak hoeft natuurlijk echt niet duur te zijn. Wanneer je op zoek bent naar een echte budget topper anti schrokbak is deze BHD honden likmat wel wat voor jou. Deze is namelijk te koop voor een zeer laag prijsje!

Deze likmat is ideaal te gebruiken wanneer je je hond wil wassen of borstelen. Wanneer je er een beetje pindakaas op doet is je hond zo een uur zoet. En dat is voor jou genoeg tijd om te knippen of wassen.

En wist je dat je deze mat heel makkelijk aan de muur vast kan maken? De mat eraf halen is gelukkig ook minstens zo makkelijk. Na gebruik spoel je 'm even af onder de kraan en je bent klaar om te gaan.

Voordelen BHD honden likmat

 • Ideaal wanneer je je hond wil wassen of wil borstelen 
 • Houdt je hond geruime tijd zoet waardoor jij alle tijd hebt voor het wassen, knippen of borstelen
 • Heel makkelijk aan de muur te bevestigen en weer te verwijderen

Nadelen BHD honden likmat

 • Deze anti schrokbak is niet te gebruiken voor hondenbrokken

4. Anti Schrokbak Hond

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als je kijkt naar een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit wist deze anti schrokbak van wederom het merk Ju&MP erg goed te scoren. Want voor de goede prijs haal je een nog betere kwaliteit schrokbak in huis!

Zo is deze anti schrokbak volledig onbreekbaar. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn wanneer je viervoeter net iets te enthousiast is. Overigens is de bak ook nog eens te koop in vijf erg leuke en vrolijke kleuren.

De onderkant is zelfs gemaakt van antislip. Hierdoor blijft de bak extra stevig staan. En geen zorgen: deze anti schrokbak is volledig vrij van BPA en andere giftige stoffen. 

Voordelen Anti Schrokbak Hond

 • Deze schrokbak is geschikt voor zowel nat als droog voer
 • Zorgt voor een mentale en fysieke uitdaging van je hond
 • Zeer goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit

Nadelen Anti Schrokbak Hond

 • Voor sommige mensen is de schrokbak wat aan de dure kant

5. Kosh & Co anti schrokbak hond

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste schrokbak die nog een plekje wist te bemachtigen in deze top vijf is de Kosh en Co anti schrokbak. Deze is een iets luxere variant. En dat betaal je ook voor deze slowfeeder voor je hond.

Maar de prijs is het absoluut waard als je kijkt wat je ervoor terug krijgt. Zo is de schrokbak geschikt voor zowel kleine als middelgrote honden. Ideaal wanneer je meerdere soorten in huis hebt.

Daarnaast is het design ook gewoon heel erg schattig. Deze is namelijk zo ontworpen dat je hond extra sloom eet. Tevens is de onderkant volledig anti slip waardoor 'ie stevig op zijn plek blijft staan. En wist je dat het eettempo tot wel 5 keer wordt vertraagd?

Voordelen Kosh & Co anti schrokbak hond

 • Voorzien van een erg schattig en uniek design
 • De onderkant van de bak is voorzien van een anti slip laag waardoor deze stevig op zijn plek blijft staan
 • Het eettempo van je hond wordt tot wel 5 keer vertraagd

Nadelen Kosh & Co anti schrokbak hond

 • Niet geschikt voor grote honden (die meer dan 30 kilo wegen)

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel anti schrokbakken hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten anti schrokbakken getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de anti schrokbakken op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste anti schrokbakken op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>