Laatste update: Juni 2021

Door: Soraya

Best Geteste Anti Rimpel Crème

Beste anti rimpel creme

Simia Original

De Simia Original is momenteel by far de beste anti rimpel creme van 2021. Dit serum bevat een hoge concentratie aan vitamine C, dat samen met andere onder andere vitamine E de strijd aangaat tegen rimpels en pigmentatie. Mee-eters en puistjes kunnen verminderen door de ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien heeft vitamine C de eigenschap dat er extra bindweefsel wordt aangemaakt.

Vind jij het ouder worden op zich niet zo erg, maar wil je wel graag mooi oud worden? Een goede anti rimpel creme is beslist geen overbodige luxe. Maar wat is de beste koop van een anti rimpel creme? Best lastig om dat allemaal zelf uit te moeten zoeken.

Gelukkig hoeft dat niet. Wij van Top-X hebben voor jou een zeer uitgebreide anti rimpel creme test gedaan. We hebben onder andere gekeken naar samenstelling, prijs en effectiviteit. Lees onderstaand artikel om te weten te komen wat onze conclusies zijn en wat de beste anti rimpel creme was in 2021.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Anti Rimpel Crèmes

Beste anti rimpel creme

Beste koop van 2021:
1. Simia™ Original
Mee-eters en puistjes kunnen verminderen door de ontstekingsremmende eigenschappen

Beste creme voor gladde huid
2. L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur
Dit alles-in-een serum geeft de huid veerkracht, stevigheid en gladheid, dankzij micro en macro hyaluronzuur moleculen.

Beste volgens consumentenbond
3. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel
Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de huid wordt steviger.

Beste voor gevoelige huid
4. L'Oréal Paris Revitalift Serum
Een filler serum voor een intense hydratatie, soepelere en gladdere huid

Beste voor vermoeide huid
5. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy
Bevat Q10 en Vitamine C en geeft nieuwe energie aan de vermoeide en futloze huid


Top 10 Beste Anti Rimpel Crèmes

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Anti Rimpel Crèmes op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar let je op bij het kopen van een goede anti rimpel creme?

Het is niet gemakkelijk om uit die enorme hoeveelheid anti rimpel cremes die ieder jaar weer op de markt komen, de beste anti rimpel creme te vinden. 


Iedere huid is verschillend en reageert anders op een creme. Bovendien beloven de fabrikanten je allemaal hetzelfde: een stralende jonge huid waardoor je er jaren jonger uitziet. Bij het zoeken naar de beste anti rimpel creme speelt ook de prijs mee. De beste anti rimpel creme volgens de Consumentenbond is beslist niet de duurste en dat is fijn om te weten.

De anti rimpel cremes uit onze test scoren allemaal goed op het gebied van effectiviteit, verzorging en bescherming. Hierdoor weet je zeker dat deze cremes goed zijn voor een anti-aging effect van de rijpere huid.

Effect

Je koopt een anti rimpel creme omdat je af wilt van fijne lijntjes of diepe fronsrimpels, toch? Een goede anti rimpel creme moet dus doen wat het belooft, namelijk rimpels verminderen.

Verzorging

In onze anti rimpel creme test is de verzorgende werking meegenomen. Een verzorgde huid is namelijk een stralende huid.

Bescherming

Een huid die niet beschermd wordt, is veel gevoeliger voor oneffenheden en dus ook voor rimpels.


Wat is de beste anti rimpel creme?

Tijdens onze zoektocht naar de beste anti rimpel creme kwamen we een hoop "rommel" tegen, maar ook een aantal cremes die verrassend goed waren.

Om een eerlijke uitslag te krijgen, zijn alle cremes een aantal weken gebruikt door vrouwen met een rijpere huid. Er is gekeken naar prijs-/kwaliteit verhouding, effectiviteit waar het gaat om de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes, verzorgende werking en bescherming van de huid tegen UV straling. Uiteindelijk is hier een ultieme Top 5 met beste anti rimpel cremes van 2020 uit voortgekomen.

Bekijk hierna de 5 beste anti rimpel cremes van dit moment. Door op de button "Bekijk beste prijs" te klikken, word je vanzelf doorverwezen naar de laagste prijs aanbieder op internet.

1. Simia™ Original Vitamine C Serum

Beste anti rimpel creme

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.8

Prijs / kwaliteit

9.2

Wat ons betreft, is de Simia™ Original absoluut koploper op het gebied van anti-aging producten. Dit serum bevat een hoge concentratie aan vitamine C, dat samen met andere onder andere vitamine E de strijd aangaat tegen rimpels en pigmentatie.

Mee-eters en puistjes kunnen verminderen door de ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien heeft vitamine C de eigenschap dat er extra bindweefsel wordt aangemaakt.

Het resultaat is een mooie en stevige huid. Vitamine E zorgt ervoor dat vitamine C beter werkt en het beschermt je huid tegen vrije radicalen. Hyaluronzuur beschermt en kalmeert je huid.

Voordelen Simia™ Original Vitamine C Serum

 • Zuinig in gebruik. Door de hoge concentraties werkzame stoffen hoef je er maar weinig van te gebruiken per keer.
 • Snel resultaat. Al na enkele dagen is verbetering van de huid zichtbaar.
 • Handig te doseren. Dankzij het pipet gebruik je niet snel teveel.

Nadelen Simia™ Original Vitamine C Serum

 • Prijziger dan gewone crèmes.

2. L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur Filler Serum

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Welke vrouw wil nu geen goed gehydrateerde gladde huid, die ook nog eens stevig aanvoelt. L'Oréal Paris heeft met de revitalift filler serum wat dat betreft een topproduct op de markt gebracht.

Dit alles-in-een serum geeft de huid veerkracht, stevigheid en gladheid, dankzij micro en macro hyaluronzuur moleculen. Met 15% hyaluronzuur geeft deze crème een echte anti age boost aan je huid.

Testers geven aan, dat na 6 weken rimpels tot maar liefst 47% lijken te zijn verminderd. Het serum is ook zuinig in gebruik, per keer heb je er maar 2 tot 3 druppels van nodig om er weer stralend uit te zien.

Voordelen L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur Filler Serum

 • Makkelijk aan te brengen dankzij het pipet.
 • Vlekt niet en trekt snel in.

Nadelen L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur Filler Serum

 • Sterke geur die lang blijft hangen.

3. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Volgens de Consumentenbond is Q10 absoluut een van de meest werkzame stoffen in de strijd tegen rimpels. De Q10POWER nachtcrème bestaat voornamelijk uit de werkzame stoffen Q10 en creatine. Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de huid wordt steviger.

De crème zorgt gedurende 24 uur lang voor een intensieve voeding van de vermoeide huid. Al binnen 10 dagen werden er verbeteringen van de huid opgemerkt door gebruikers van dit product.

De crème trekt snel in, zodat de huid gewoon kan "ademen" gedurende de nacht. 's Ochtends heeft de crème zijn werking gedaan en zie je in de spiegel een uitgeruste huid die goed verzorgd is.

Voordelen  NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

 • Voordelige koop
 • Subtiele geur.

Nadelen NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

 • Crème is wat dikker van textuur.

4. L'Oréal Paris Revitalift Serum - 30 ml

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op nummer 4 in onze Top 5 staat opnieuw een product van L'Oréal Paris. Dit serum bevat Pro Retinol, dat erom bekend staat dat het rimpels vermindert en de huid egaliseert en hydrateert.

Daardoor blijft deze soepel en zacht. Dat gebeurt al direct na het insmeren. Na 4 uur is de huid volgens het testpanel 38% veerkrachtiger en voelt het volgens 16% van de gebruikers steviger aan.

Na slechts 4 weken is een vermindering van diverse rimpels zichtbaar. Je brengt van dit serum enkele druppels 's ochtends en 's avonds aan op je huid.

Voordelen L'Oréal Paris Revitalift Serum - 30 ml

 • Trekt snel in de huid en voelt niet trekkerig aan.
 • Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Nadelen  L'Oréal Paris Revitalift Serum - 30 ml

 • Het duurt een aantal weken voordat je resultaat ziet wat betreft rimpelvermindering.

5. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

In de nacht herstelt de huid zich en worden nieuwe cellen aangemaakt. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème bevat pure vitamine C en het krachtige antioxidant Q10. Samen zorgen zij ervoor dat jouw huid 's nachts ontdaan wordt van alle stressgerelateerde oneffenheden, zoals fijne lijntjes en een vermoeid uitziende huid.

Wanneer je in de ochtend wakker wordt en in de spiegel kijkt, zie je een frissere en duidelijk stralende huid. Bijkomend voordeel is dat de crème goed in te smeren is en niet blijft plakken. Je hebt er maar weinig van nodig, om de nachtcrème goed zijn werk te laten doen.

Voordelen NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème

 • Licht en daardoor goed smeerbaar.
 • Geeft een fris gevoel en de huid voelt alsof het goed is verzorgd

Nadelen  NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème

 • Zit in een tube, een aantal testers hebben dit product liever in een potje. Naar boven

Hoeveel soorten anti rimpel creme hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 19 anti rimpel creme getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de anti rimpel creme  op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste anti rimpel creme is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Soraya

Over de productexpert

Hey you, take care of yourself! Het liefst maak ik elke week een momentje voor mezelf vrij om tot rust te komen. Een leuk feitje is dat ik een carriere switch heb gemaakt van stewardess en mijn eigen beauty salon ben begonnen! Ik merk dat het voor veel mensen vaak lastig is om te vinden wel product nou echt bij ze past. Daarom deel ik met vol enthousiasme mijn ervaringen met anderen.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>