fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Thea

Beste Koop Anti Rimpel Crème

Beste anti rimpel creme

NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel crème

De NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel creme helpt je bij het verminderen van rimpels binnen een mum van tijd. Deze Anti-Rimpel Nachtcrème combineert het cel-actieve Q10 met Creatine. Hierdoor bestrijdt het effectief fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een voelbaar stevigere huid. De intensief voedende formule herstelt de huid gedurende de nacht wanneer deze het meest ontvankelijk is.

Helaas worden we allemaal ouder. Opzich niet zo erg natuurlijk, maar het zorgt er wel voor dat je huid verandert van structuur. 

Een gevolg hiervan? Rimpels!

Gelukkig is er een oplossing. Een goede anti-rimpel crème zorgt ervoor dat je huid jong blijft. Hiermee voorkom je je diepe rimpels en fijne lijntjes.

Maar wat is nu de beste anti-rimpel crème van 2023? Waar moet je op letten bij het kopen van zo'n crème?

Wij van Top-X hebben voor jou een zeer uitgebreide anti rimpel crème test gedaan. We hebben onder andere gekeken naar samenstelling, prijs en effectiviteit. Lees onderstaand artikel om te weten te komen wat onze conclusies zijn en wat de beste anti rimpel crème was in 2023.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten vergeleken

9

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Anti-Rimpel Crèmes

Beste anti rimpel creme

Beste koop Anti Rimpel Crème 2023
1. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel
Best beoordeelde anti-rimpel crème van dit moment

Beste creme voor gladde huid
2. L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur
Dit alles-in-een serum geeft de huid veerkracht, stevigheid en gladheid, dankzij micro en macro hyaluronzuur moleculen.

Beste prijs / kwaliteit
3. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel
Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de huid wordt steviger.

Beste voor gevoelige huid
4. L'Oréal Paris Revitalift Serum
Een filler serum voor een intense hydratatie, soepelere en gladdere huid

Beste voor vermoeide huid
5. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy
Bevat Q10 en Vitamine C en geeft nieuwe energie aan de vermoeide en futloze huid


Top 10 Beste Anti Rimpel Crèmes

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Anti Rimpel Crèmes op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar let je op bij het kopen van een goede anti rimpel creme?

Het kopen van de beste anti-rimpel crème is een stuk moeilijker dan je zou denken. Er zijn namelijk heel veel anti-rimpel crèmes die van alles beloven, maar eigenlijk helemaal niet over de juiste ingrediënten beschikken. 

Daarnaast is er voor ieder persoon een andere anti-rimpel crème die goed kan werken. Iedere huid is verschillend en reageert anders op een creme.

Bovendien beloven de fabrikanten je allemaal hetzelfde: een stralende jonge huid waardoor je er jaren jonger uitziet. Bij het zoeken naar de beste anti rimpel creme speelt ook de prijs mee. De beste anti rimpel creme volgens de Consumentenbond is beslist niet de duurste en dat is fijn om te weten.

In onderstaande sectie leggen we je precies uit waar je op moet letten bij het kopen van de beste anti-rimpel creme van 2023.

Ingrediënten

Waarschijnlijk een van de belangrijkste zaken bij het kopen van de beste anti-rimpel crème? De ingrediënten! Zonder de juiste ingrediënten is een anti-rimpel crème eigenlijk zinloos.

Over het algemeen wil je bij het kiezen van de juiste anti-rimpel crème kijken naar de ingrediënten retinol en hyaluronzuur. Deze twee ingrediënten werken ontzettend goed tegen rimpels en gaan huidveroudering tegen.

Naast bovenstaande ingrediënten zijn peptiden ook iets waar het huis vrolijk van wordt. Kortom, let dus goed op de producten en of ze de juiste ingrediënten hebben. 

In onze top 5 beste anti-rimpel crèmes hebben we hier uiteraard al naar gekeken. Door een van deze cremes te kiezen weet je zeker dat je goed zit. 

Welke anti-rimpel crème past bij mij?

Welke anti-rimpel crème past bij mij? Het is een vraag die je jezelf zeker moet stellen.

Om te bepalen wat de beste anti-rimpel crème voor jouw situatie is, kun je vragen stellen als:

 • Wat wil ik bereiken met de anti-rimpel crème?
 • Welk huidtype heb je?
 • Hoeveel geld wil je uitgeven?

Er is wat ons betreft niet zoiets als de "beste anti-rimpel crème". Dit is afhankelijk per persoon en verschilt dus enorm. 

Huidtype

Uiteraard hebben we in onze anti-rimpel crème test ook rekening gehouden met verschillende huidtypes. Iedere huid is anders en het is goed hier je keuze op aan te passen. De beste anti-rimpel crème volgens de consumentenbond houdt hier niet voor niets rekening mee.

Heb jij bijvoorbeeld een droge huid? Dan wil je een anti-rimpel crème hebben met een hoog SPF-gehalte. Juist een vette huid? Kies dan voor een lichte anti-rimpel crème. 

Voor de gevoelige huid zouden we je aanraden om te kiezen voor een anti-rimpel crème die niet te veel agressieve stoffen bevat. 

Doel van de anti-rimpel crème

Een anti-rimpel crème kan voor meer zaken gebruikt worden dan het verminderen van rimpels. Denk hierbij aan:

 • Bescherming tegen de zon
 • Verminderen van acne en puistjes
 • Wegwerken van donkere kringen en wallen

Het is goed hier rekening mee te houden bij het kopen van een anti-rimpel crème. Ga goed na welk doel past bij jou.


Wat is de beste anti rimpel creme?

Als jij op zoek bent naar de beste anti-rimpel crème dan is het nu tijd om op te letten. Wij hebben namelijk een top samengesteld met de beste anti-rimpel crème van 2023. 

Tijdens onze zoektocht naar de beste anti rimpel creme kwamen we een hoop "rommel" tegen, maar ook een aantal cremes die verrassend goed waren.

Er is gekeken naar prijs-/kwaliteit verhouding, effectiviteit waar het gaat om de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes, verzorgende werking en bescherming van de huid tegen UV straling.

Uiteindelijk is hier een ultieme Top 5 met beste anti rimpel cremes van 2023 uit voortgekomen.

1. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

Beste anti rimpel creme

9.4

Eindbeoordeling

Ingrediënten

9.1

Geur

9.8

Prijs / kwaliteit

9.2

De NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème is wat ons betreft de beste anti-rimpel crème van 2023. Na meerdere cremes op een rijtje gezet te hebben, kwam er geen enkele anti-aging creme zo goed naar voren als dit product van Niveau.

Waarom dan?

De NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème beschikt over een unieke formule die het cel-actieve Q10 combineert met creatine. Hierdoor is het product enorm effectief in het bestrijden van diepere rimpels en fijne lijntjes.

Verder hebben natuurlijk ook gekeken naar de ervaringen van andere consumenten met dit product. We hebben het hele internet afgespeurd op zoek naar ervaringen van andere consumenten over dit product. Hieronder een paar van onze favoriete reviews:

 • "De Nivea Q10 anti-rimpelcrème heeft me enorm verrast. Ik had er geen hoge verwachtingen van aangezien ik de dag variant gebruik. Maar de nacht variant is echt een fijne toevoeging om te hebben."
 • "Zachte crème smeert goed uit en je hebt er niet veel van nodig. De crème geeft ook geen irritatie aan de huid"
 • "Fijne nachtcrème. Trekt snel in en voelt goed aan."

Naast de veelbelovende reviews is dit product ook zeer aantrekkelijk gebruikt. Wat ons betreft, is er voor deze prijs geen beter product te krijgen op dit moment. 

Voordelen NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

 • Combineert het cel-actieve Q10 met Creatine waardoor het ontzettend effectief is voor het bestrijden van rimpels en fijne lijntjes
 • Zorgt voor een voelbaar stevigere huid
 • Binnen 1 week al merkbaar verschil
 • Voor deze prijs geen beter alternatief te vinden

Nadelen NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

 • Geen

2. L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur Filler Serum

9.1

Eindbeoordeling

Ingrediënten

9.4

Geur

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Welke vrouw wil nu geen goed gehydrateerde gladde huid, die ook nog eens stevig aanvoelt. L'Oréal Paris heeft met de revitalift filler serum wat dat betreft een topproduct op de markt gebracht.

Dit alles-in-een serum geeft de huid veerkracht, stevigheid en gladheid, dankzij micro en macro hyaluronzuur moleculen. Met 15% hyaluronzuur geeft deze crème een echte antiage boost aan je huid.

Testers geven aan, dat na 6 weken rimpels tot maar liefst 47% lijken te zijn verminderd. Het serum is ook zuinig in gebruik, per keer heb je er maar 2 tot 3 druppels van nodig om er weer stralend uit te zien.

Voordelen L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur Filler Serum

 • Makkelijk aan te brengen dankzij het pipet.
 • Vlekt niet en trekt snel in.

Nadelen L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur Filler Serum

 • Sterke geur die lang blijft hangen.

3. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

8.9

Eindbeoordeling

Ingrediënten

8.6

Geur

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Volgens de Consumentenbond is Q10 absoluut een van de meest werkzame stoffen in de strijd tegen rimpels. De Q10POWER nachtcrème bestaat voornamelijk uit de werkzame stoffen Q10 en creatine. Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de huid wordt steviger.

De crème zorgt gedurende 24 uur lang voor een intensieve voeding van de vermoeide huid. Al binnen 10 dagen werden er verbeteringen van de huid opgemerkt door gebruikers van dit product.

De crème trekt snel in, zodat de huid gewoon kan "ademen" gedurende de nacht. 's Ochtends heeft de crème zijn werking gedaan en zie je in de spiegel een uitgeruste huid die goed verzorgd is.

Voordelen  NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

 • Voordelige koop
 • Subtiele geur.

Nadelen NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

 • Crème is wat dikker van textuur.

4. L'Oréal Paris Revitalift Serum - 30 ml

8.5

Eindbeoordeling

Ingrediënten

8.4

Geur

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op nummer 4 in onze Top 5 staat opnieuw een product van L'Oréal Paris. Dit serum bevat Pro Retinol, dat erom bekend staat dat het rimpels vermindert en de huid egaliseert en hydrateert.

Daardoor blijft deze soepel en zacht. Dat gebeurt al direct na het insmeren. Na 4 uur is de huid volgens het testpanel 38% veerkrachtiger en voelt het volgens 16% van de gebruikers steviger aan.

Na slechts 4 weken is een vermindering van diverse rimpels zichtbaar. Je brengt van dit serum enkele druppels 's ochtends en 's avonds aan op je huid.

Voordelen L'Oréal Paris Revitalift Serum - 30 ml

 • Trekt snel in de huid en voelt niet trekkerig aan.
 • Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Nadelen  L'Oréal Paris Revitalift Serum - 30 ml

 • Het duurt een aantal weken voordat je resultaat ziet wat betreft rimpelvermindering.

5. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème

8.3

Eindbeoordeling

Ingrediënten

8.2

Geur

8.0

Prijs / kwaliteit

8.8

In de nacht herstelt de huid zich en worden nieuwe cellen aangemaakt. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème bevat pure vitamine C en het krachtige antioxidant Q10. Samen zorgen zij ervoor dat jouw huid 's nachts ontdaan wordt van alle stressgerelateerde oneffenheden, zoals fijne lijntjes en een vermoeid uitziende huid.

Wanneer je in de ochtend wakker wordt en in de spiegel kijkt, zie je een frissere en duidelijk stralende huid. Bijkomend voordeel is dat de crème goed in te smeren is en niet blijft plakken. Je hebt er maar weinig van nodig, om de nachtcrème goed zijn werk te laten doen.

Voordelen NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème

 • Licht en daardoor goed smeerbaar.
 • Geeft een fris gevoel en de huid voelt alsof het goed is verzorgd

Nadelen  NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème

 • Zit in een tube, een aantal testers hebben dit product liever in een potje. Naar boven

Hoeveel soorten anti rimpel creme hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 19 anti rimpel creme vergeleken. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de anti rimpel creme  op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste anti rimpel creme is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP