Laatste update: mei 2022

Door: Thea

Best Geteste Anti Pigment Crème

SIMIA™ Original Active Retinol Serum

SIMIA™ Original Active Retinol Serum

Heb jij ook last van pigmentvlekken en wil je deze verminderen? Dat snappen we en daarom hebben wij een anti pigment crème test uitgevoerd. Het SIMIA™ Original Active Retinol Serum is als beste uit de test gekomen en dus verkozen tot beste anti pigment crème 2022! 

Dit anti pigment serum werkt op basis van actieve retinol. Retinol heeft een verjongende werking op de huid. Het stimuleert de celvernieuwing en bestrijd pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en lijntjes bestrijden. Ook heeft dit serum een hoge werking waardoor je slechts een paar druppels hoeft te gebruiken. Binnen 3 weken is de huid veel stralender en zijn pigment vlekken en fijne lijntjes een stuk minder zichtbaar. 

Wil je meer weten over dit anti pigment serum? Klik dan snel op de onderstaande button! 

Op een gegeven moment moeten we er allemaal aan geloven, we worden oud. Je krijgt last van pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels. Daar wil je natuurlijk wat aan doen. Het oud worden willen we allemaal zo lang mogelijk uitstellen. Maar hoe kom je van pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels af? 

De beste manier om van pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels af te komen is door middel van een anti pigment crème. Een anti pigment crème bestaat uit allerlei ingrediënten die de huid niet alleen verzorgen maar die ook bijdragen aan een versnelde celvernieuwing. Dit zorgt ervoor dat bestaande pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk zullen verminderen en er zullen ook minder nieuwe pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

Maar wat is nou een goede anti pigment crème? Daar ga je in dit artikel achter komen. Wij hebben namelijk een beste anti pigment crème test uitgevoerd en aan de hand van deze test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de beste anti pigment crème van dit moment. Wij hebben al deze anti pigment crèmes getest op verzorgende kwaliteit, ingrediënten, resultaat en prijs. Ben jij nou benieuwd of er ook een beste anti pigment crème voor jou tussen zit? Lees dan snel verder en ontdek de top 5! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

19

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

18

Webshops vergeleken


Top 5 Beste anti pigment crèmes

SIMIA™ Original Active Retinol Serum

Beste koop anti pigment crème
1.  SIMIA™ Original Active Retinol Serum

Biodermal Pigmentvlekken crème

Beste unisex anti pigment crème
2. Biodermal Pigmentvlekken crème

Vicius® pigmentvlekken crème

Beste vegan anti pigment crème 
3. Vicius® pigmentvlekken crème

NIVEA CELLular Luminous Anti-Pigment Corrigerend Serum

Beste anti pigment crème voor de droge huid
4. NIVEA CELLular Luminous Anti-Pigment Corrigerend Serum

The Skinfactory - Retinol Serum

Beste budget anti pigment crème
5. The Skinfactory - Retinol Serum

Top 10 beste anti pigment crèmes

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste anti pigment crèmes. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een anti pigment crème?

Welke anti pigment crème past het beste bij mij? Het vinden van een goede crème tegen pigmentvlekken is behoorlijk lastig. Er zijn veel verschillende soorten anti pigment crèmes en niet elke crème focust zich op dezelfde huidbehoefte. Wij raden je daarom aan om niet alleen te kijken naar een anti pigment crème aanbieding, maar ook naar een aantal belangrijke productspecificaties. 

De onderstaande criteria zijn de productspecificaties die belangrijk waren tijdens het uitvoeren van onze anti pigment crème test. Ook hebben wij gekeken naar de beste anti pigment crème volgens de consumentenbond. Wij raden je aan om tijdens het kopen van een anti pigment crème deze criteria goed in je achterhoofd te houden om een miskoop te voorkomen 

Hypoallergeen

Als eerste is het belangrijk om te controleren of de anti pigment crème hypoallergeen is ja of nee. Hypoallegeen wil zeggen dat de crème weinig tot geen allergische reacties kan oproepen. Dit is fijn als je voor veel dingen allergisch bent. Als je veel last hebt van allergieën dan raden wij je aan om een anti pigment crème te kopen die hypoallergeen is zo voorkom je onnodige allergische reacties. 

Huidbehoefte

Als tweede is het belangrijk om te controleren op welke huidbehoefte de crèmes inspelen. Niet elke crème behandeld hetzelfde probleem. Kijk daarom altijd goed naar de productspecificaties daarin staat namelijk op welke huidbehoefte de anti pigment crème inspeelt. De verschillende huidbehoefte die de anti pigment crèmes behandelen zijn: doffe huid, grauwe huid, pigmentplekjes en littekens. 

SPF-factor

Als derde is het belangrijk om te controleren of de anti pigment crème beschikt over een SPF-factor. Dit kan namelijk per crème. Een SPF-factor is een maat voor de doeltreffendheid van anti pigment crèmes bij het tegenhouden van UV-B-straling. Een anti pigment crème met SPF beschermt je huid dus ook tegen UV-straling. Deze straling kan je huid namelijk beschadigen. Een anti pigment crème met SPF is dus beter voor het huidherstel. 

Parfumvrij

Als laatste is het belangrijk om te controleren of de anti pigment crème parfumvrij is of niet. Anti pigment crèmes met parfum zorgen voor een lekkere geur maar kunnen ook zorgen voor irritatie voor de huid (mocht je hier gevoelig voor zijn). Als je huid snel geïrriteerd is raden wij je aan om een anti pigment crème te kopen zonder parfum. 


Wat is de beste anti pigment crème van 2022? 

Wat is de beste anti pigment crème? Deze vraag gaan wij nu voor je beantwoorden. Na het lezen van dit artikel kan jij een beste anti pigment crème kopen. Aan de hand van onze anti pigment crème test hebben wij een handige top 5 samengesteld.

In de onderstaande top 5 hebben wij alle beste anti pigment crèmes voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij in onze top 5 allerlei verschillende soorten anti pigment crèmes opgenomen, zodat er voor iedereen een beste anti pigment crème in onze top 5 zit. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 

1.  SIMIA™ Original Active Retinol Serum

SIMIA™ Original Active Retinol Serum

9.3

Eindbeoordeling

Werking

8.8

Ingrediënten 

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wij hebben een anti pigment crème test uitgevoerd. Het SIMIA™ Original Active Retinol Serum is als beste uit de test gekomen en dus verkozen tot beste anti pigment crème 2022! Dit op basis van de snelle werking en de ingrediënten van het serum. Het anti pigment serum is zeer geschikt voor de doffe en grauwe huid. Binnen 3 weken is de huid veel stralender en zijn pigment vlekken en fijne lijntjes een stuk minder zichtbaar. 

Dit anti pigment serum werkt op basis van actieve retinol. Retinol heeft een verjongende werking op de huid. Het stimuleert de cel vernieuwing en bestrijd pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en lijntjes bestrijden. Retinol heeft ook anti-acne eigenschappen die helpen om mee-eters en puistjes tegen te gaan. Ook heeft dit serum een hoge werking waardoor je slechts een paar druppels hoeft te gebruiken.

Voordelen SIMIA™ Original Active Retinol Serum

 • Hypoallergeen 
 • Binnen 3 weken resultaat 
 • Makkelijk te doseren door middel van het pipetje 

Nadelen SIMIA™ Original Active Retinol Serum

 • Heeft geen SPF factor 

2. Biodermal Pigmentvlekken crème

Biodermal Pigmentvlekken crème

9.1

Eindbeoordeling

Werking

9.3

Ingrediënten 

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als tweede hebben wij de Biodermal Pigmentvlekken crème geselecteerd als beste unisex anti pigment crème. Deze anti pigment crème is geschikt voor alle huidtype en helpt goed tegen het verminderen van pigmentvlekjes en littekens. De anti pigment crème heeft een intensieve werking en verminderd de zichtbaarheid van bestaande pigmentvlekjes en littekens en helpt nieuwe pigmentvlekjes te voorkomen. Binnen 6 tot 8 weken intensief gebruik zal het resultaat zichtbaar zijn. 

Deze anti pigment crème zorgt voor een egale huid door de hoge concentratie werkzame stoffen en stimuleert de natuurlijke huidvernieuwing. Ook bevat deze anti pigment crème SPF 15 die de huid beschermt tegen UV-straling. Door de SPF bescherming wordt de huidveroudering vertraagd. 

Voordelen Biodermal Pigmentvlekken crème

 • Geschikt voor mannen en vrouwen  
 • Heeft een SPF-factor 
 • Geschikt voor alle huidtypes 

Nadelen Biodermal Pigmentvlekken crème

 • Niet hypoallergeen 

3. Vicius® pigmentvlekken crème

Vicius® pigmentvlekken crème

8.7

Eindbeoordeling

Werking

8.2

Ingrediënten 

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Vicius® pigmentvlekken crème geselecteerd als beste vegan anti pigment crème. Deze anti pigment crème is vrij van dierlijke producten en niet getest op dieren. De anti pigment crème is gemaakt van allemaal natuurlijke ingrediënten waaronder kurkuma, shea butter en aloe vera. Deze ingrediënten hebben een goed effect op de doffe huid en op de grauwe huid. 

Deze anti pigment crème heeft een hydraterende en verzorgende werking voor alle huidtypes. Deze crème draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en de versnelde huidvernieuwing. Ook voorkomt deze crème beginnende rimpels, lijntjes  en pigmentvlekken en verminderd de zichtbaarheid van bestaande rimpels, lijntjes  en pigmentvlekken. 

Voordelen Vicius® pigmentvlekken crème

 • Niet getest op dieren
 • Vegan 
 • Goede kwaliteit 

Nadelen Vicius® pigmentvlekken crème 

 • Verwijderd geen dode huidcellen  

4. NIVEA CELLular Luminous Anti-Pigment Corrigerend Serum

NIVEA CELLular Luminous Anti-Pigment Corrigerend Serum

8.5

Eindbeoordeling

Werking

9.0

Ingrediënten 

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij het NIVEA CELLular Luminous Anti-Pigment Corrigerend Serum geselecteerd als beste anti pigment crème voor de droge huid. Deze anti pigment crème is speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge huid. De anti pigment crème vermindert de bestaande pigmentvlekken en helpt het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken voorkomen. Binnen twee weken zijn de pigmentvlekken aanzienlijk verminderd. 

De crème is makkelijk te doseren door middel van het pompje zo krijg je precies de juiste dosis en zo gebruik je dus niet te veel crème. Ook is deze anti pigment crème licht en niet plakkerig op de huid. Verder is deze anti pigment crème goed te combineren met andere producten uit de NIVEA CELLular Luminous lijn. Dit kan zorgen voor een beter resultaat. 

Voordelen NIVEA CELLular Luminous Anti-Pigment Corrigerend Serum

 • Na twee weken al zichtbaar resultaat
 • Heeft SPF-factor 50
 • Werkt goed tegen pigmentvlekjes en littekens

Nadelen NIVEA CELLular Luminous Anti-Pigment Corrigerend Serum

 • Alleen geschikt voor de droge huid 

5. The Skinfactory - Retinol Serum

The Skinfactory - Retinol Serum

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Ingrediënten 

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb je nou niet al te veel geld te besteden of wil je liever niet te veel geld uitgeven aan een anti pigment crème? Natuurlijk begrijpen wij dat en daar hebben wij ook rekening mee gehouden tijdens het uitvoeren van onze anti pigment crème test. Daarom hebben wij The Skinfactory - Retinol Serum geselecteerd als beste budget anti pigment crème. Dit anti pigment serum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en werkt goed tegen een doffe en grauwe huid. 

Dit anti pigment serum werkt op basis van retinol. Retinol verbetert de huidvernieuwing en weefselstructuur waardoor de huid strakker wordt. Hierdoor zijn rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar. Ook verminderd retinol de huidverkleuringen en verminderd acne, puistjes en eczeem. Verder is dit anti pigment serum gemaakt met allerlei natuurlijke ingrediënten die de huid mooi en gezond houden. 

Voordelen The Skinfactory - Retinol Serum

 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten
 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Nadelen The Skinfactory - Retinol Serum

 • Niet geschikt voor mensen met een extreem gevoelige huid en zwangere vrouwen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel anti pigment crèmes hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten anti pigment crèmes getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de anti pigment crèmes op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste anti pigment crèmes op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Exclusieve deals, aanbiedingen en tips ontvangen? 

 Laat je e-mail achter en sluit je aan bij meer dan 5.000 andere 

>