fbpx
 • Home
 • /
 • Hond
 • /
 • Beste Anti Blafband [Test 2023]

Laatste update: mei 2023

Door: Sanne

Best Geteste Anti Blafband

SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening

SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening

Op zoek naar een diervriendelijke anti-blafband voor een goede prijs? 

De SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening is een twee-in-een trainingshalsband, je kan hem handmatig en automatisch bedienen. De band maakt gebruik van een pieptoon en trillingen waardoor die een stuk diervriendelijker is dan andere schokbanden. Hij is geschikt voor een nek breedte van 24 t/m 66 cm en een gewicht van 6 t/m 50 KG.

Een ander sterk pluspunt van deze blafband is dat deze waterdicht is en dus ook goed tegen water kan! 

Blaft jouw hond regelmatig of misschien wel de hele dag door? Dan kan het aanschaffen van een anti blafband een goede keuze zijn. Met een anti blafband leer jij jouw hond namelijk om niet meer of een stuk minder te blaffen. 

Anti blafbanden zijn er in allerlei varianten. Om het jou makkelijker te maken hebben wij een volledig artikel gewijd aan de beste anti blafband van 2023. In dit artikel vind je onder andere een top 5 beste opties van dit moment en hebben wij de belangrijkste aandachtspunten bij het aanschaffen van een anti blafband voor je op een rijtje gezet.

Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Anti Blafbanden

SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening

Beste koop anti blafband
1. SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening

Pet Lifestyle - Anti Blafband met Afstandsbediening

Beste anti blafband met afstandsbediening
2. Pet Lifestyle - Anti Blafband met Afstandsbediening

Strex Anti Blafband voor Honden

Beste anti blafband hond
3. Strex Anti Blafband voor Honden

Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband

Beste anti blafband kleine hond
4. Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband

Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat

Beste anti blafapparaat
5. Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat


Top 10 Beste Anti Blafbanden

Heb jij haast en geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen zorgen, we hebben hieronder een overzicht gemaakt van verschillende top-10 lijstjes van bekende websites. Door op onderstaande knoppen te klikken wordt je gelijk doorgestuurd naar de best verkochte anti blafbanden bij de betreffende webshop. 

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een anti blafband?

Wil jij graag een anti blafband kopen? Dan zijn er enkele belangrijke criteria om rekening mee te houden. Je wilt namelijk niet zomaar de eerste anti blafband aanbieding aanschaffen, maar echt de beste anti blafband voor jouw hond in huis halen. Gelukkig is dit vrij makkelijk wanneer je rekening houdt met enkele belangrijke criteria.

Hieronder hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste anti blafbanden test voor je op een rijtje gezet. Zo kom je er dus makkelijk achter welke goede anti blafband voor honden de beste optie voor jou is. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste anti blafband volgens de consumentenbond test. Neem dus even de tijd om deze criteria door te lezen.

Soort anti blafband

Allereerst kun je kijken naar de verschillende soorten anti blafbanden die er zijn. Zo zijn er anti blafbanden welke een schok geven, een vervelende trilling veroorzaken of alleen een vervelende piep laten horen. Je kunt dus zelf kiezen wat voor aanpak jij het liefste gebruikt. De ene manier is namelijk diervriendelijker dan de andere.

Aan de andere kant reageren niet alle honden hetzelfde op de verschillende geluiden of trillingen/schokken. Zo stopt de ene hond direct terwijl de andere hond gewoon nog even doorgaat. Vaak is het wel mogelijk om standen in te stellen en beschikken sommige blafbanden over meerdere functionaliteiten.

Functionaliteiten en kwaliteit

Als tweede kan er gekeken worden naar de functionaliteiten van de verschillende anti blafbanden en de kwaliteit hiervan. Zo beschikt de ene anti blafband over een hele hoge frequentie of een sterke impuls terwijl de andere dit niet heeft of een stuk minder sterk heeft.

Afhankelijk van hoe jouw hond er op reageert en het formaat van je hond is een bepaald type blafband dus de beste. Kleine honden hoeven vaak geen geavanceerde anti blafbanden terwijl grote agressieve honden dit wel nodig hebben.

Formaat en gewicht

Zoals gezegd moet er dus ook naar het formaat en het gewicht van de hond gekeken worden. Een grote agressieve hond heeft baat bij een betere kwaliteit anti blafband welke een sterke impuls kan geven terwijl kleinere hondjes prima een mindere kwaliteit blafband om kunnen. De impulsen zijn vaak al een stuk heftiger voor hen.

Daarnaast is de anti blafband gemaakt voor een bepaald formaat hond. Vaak kan deze wel versteld worden, maar een anti blafband werkt niet optimaal als deze te groot is. Andersom zit het ook niet lekker wanneer een anti blafband te klein is. Om voor optimaal comfort te zorgen is het belangrijk dat je goed naar de geschikte afmetingen kijkt.


Wat is de beste Anti Blafband van 2023?

Maar welke anti blafband is het beste? Deze belangrijke vraag gaan wij in de volgende sectie voor je beantwoorden. Aan de hand van onze beste anti blafbanden voor honden test hebben wij namelijk een ultieme top 5 beste opties gemaakt. Hierbij hebben wij allerlei verschillende soorten anti blafbanden opgenomen in onze top 5. 

Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij hieronder elke anti blafband uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke anti blafband voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kom jij er gemakkelijk achter welke optie voor jou het beste is!

1. SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening

SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.7

De SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening komt als beste anti-blafband uit onze test gekomen! Deze halsband is een twee-in-een trainingshalsband. Je kan hem zowel namelijk handmatig bedienen als hem automatisch instellen. 

De band maakt gebruik van een pieptoon en trillingen om zo je hond aan te leren om te stoppen met blaffen. Dit is een stuk diervriendelijker dan andere anti blafbanden die met een schok werken. 

De band is is geschikt voor honden met een nek breedte van 24 cm t/m 66 cm en met een gewicht van 6 KG t/m 50 KG. De afstandsbediening heeft een bereik van maar liefst 1000 meter! Ook is deze waterdicht volgens IPX6 waarden. Dit houdt in dat de halsband goed tegen water bestand is!

Voordelen SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening

 • Twee-in-een trainingshalsband
 • Geschikt voor nek breedte van 24 t/m 66 cm en gewicht van 6 KG t/m 50 KG
 • Diervriendelijker met trilling en piep
 • Bereik van maar liefst 1000 meter!

Nadelen SelectedPets - Anti blafband met afstandsbediening

 • Minder geschikt voor honden onder de 6 KG

2. Pet Lifestyle - Anti Blafband met Afstandsbediening

Pet Lifestyle - Anti Blafband met Afstandsbediening

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.2

Op de tweede plek hebben wij de Pet Lifestyle - Anti Blafband met Afstandsbediening geselecteerd als beste anti blafband met afstandsbediening. Bij deze luxe anti blafband wordt namelijk standaard een afstandsbediening meegeleverd waarmee jij instellingen kunt veranderen en deze kan stellen op uw hond.

De halsband werkt met pieptonen en vibraties en is dus erg diervriendelijk. Daarnaast zijn de vibraties in 8 verschillende niveaus instelbaar en kan je deze dus ideaal op jouw hond afstellen. Het praktisch design zorgt voor comfort voor jouw hond waardoor hij ook geen last heeft van ongemakken.

De Pet Lifestyle - Anti Blafband met Afstandsbediening is geschikt voor grote- en kleine honden. De halsband is namelijk gemakkelijk in grootte te verstellen. Verder is hij met een USB lader oplaadbaar en is hij volledig waterdicht. 

Voordelen Pet Lifestyle - Anti Blafband met Afstandsbediening

 • USB oplaadbaar
 • Waterdicht model
 • Gebruiksvriendelijk design

Nadelen Pet Lifestyle - Anti Blafband met Afstandsbediening

 • Slechte beschrijving

3. Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG

Strex Anti Blafband voor Honden

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Op de derde plek hebben wij de Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG verkozen tot beste anti blafband voor alle honden. Deze anti blafband is namelijk geschikt voor honden van 3 tot wel 60 kilo. Verder is hij erg diervriendelijk doordat er geen schokken afgegeven worden maar hij werkt door middel van vibratie en audio.

Ook is de Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG volledig waterdicht en hoef jij je dus geen zorgen te maken over regen. De anti blafband werkt volledig automatisch en is erg diervriendelijk. Doordat de anti blafband bij de eerste blaf alleen een pieptoon geeft en bij de tweede blaf een trilling, leert de hond gauw genoeg het blaffen af.

De anti blafband is gemakkelijk af te stellen op jouw hond. Ook is hij in te stellen op verschillende niveaus, namelijk 7 verschillende vibratieniveaus. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG

 • Zonder schokken
 • Voor honden van 3 tot 60 kilo
 • Gebruiksvriendelijk design

Nadelen  Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG

 • Niet sterk genoeg voor elke hond

4. Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband

Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.8

Prijs / kwaliteit

8.3

Op plaats vier is de Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband geëindigd. Deze diervriendelijke opvoedingshalsband werkt ook zonder schok. Daarnaast is hij geschikt voor kleine- en grote honden.

De reflecterende band zorgt er ook voor dat deze prima gebruikt kan worden wanneer het avond is. Hierdoor is jouw hond alsnog goed zichtbaar. De Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband is geschikt voor honden vanaf 2 kilo.

De kwaliteit van deze halsband is ook uitermate goed. Zowel grote- als kleine honden reageren namelijk erg goed op de vibraties van deze anti blafband. Daarnaast werkt ook deze anti blafband met een pieptoon gevolgd door een trilling.

Daarnaast kun jij de Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband risicoloos bestellen. Ben jij niet blij met je aankoop? Dan kun je deze anti blafband namelijk kosteloos retourneren binnen 30 dagen na aankoop.

Voordelen  Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband

 • Geschikt voor grote- en kleine honden
 • Kosteloos retourneren

Nadelen Premium Anti Blafband - Diervriendelijke Opvoedingshalsband

 • Slechts in één kleur verkrijgbaar

5. Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat

Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de laatste plaats hebben wij de Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat geplaatst. Deze anti blafband werkt namelijk net even anders. Dit is namelijk geen halsband maar een apparaat waarmee jij je hond op afstand het blaffen kunt afleren. Dit apparaat geeft namelijk alleen audio signalen af die op 7 niveaus in te stellen zijn.

Hierdoor kun jij vanaf elke plek jouw hond corrigeren wanneer hij blaft. Daarnaast is hij ideaal om andere trucjes en regels aan te leren. De Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat is ook meteen een zaklamp doordat hij beschikt over een flashlight functie. Ook hiermee kun jij jouw hond trainen doordat hij gaat reageren op het licht.

De Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat is volledig USB oplaadbaar en wordt geleverd inclusief batterijen. Verder gaat hij, wanneer volledig opgeladen, wel 6 maanden mee op een volle batterij. Meer ontdekken over deze anti blafband? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat

 • USB oplaadbaar
 • 6 maanden batterij wanneer volledig opgeladen

Nadelen Vulpes Pets® Ultrasone Anti Blaf Apparaat

 • Geen halsband

Hoeveel soorten anti blafbanden hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 19 anti blafbanden getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de anti blafbanden op beoordeeld?

Om te bepalen wat het best geteste anti blafbanden is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

Over de auteur

Sanne

Ik ben Sanne! Sinds een aantal maanden ben ik actief aan het schrijven voor Top-X.nl. Ik richt mij op de categorieën dieren, keuken en reizen. Zelf zijn dit onderdelen waar ik in mijn dagelijks leven veel mee te maken krijg. Zo sta ik het liefst uren in de keuken en heb ik een super lieve kat. Uiteraard ben ik ook dol op het maken van reisjes!


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP