Laatste update: januari 2023

Door: Thea

Best Geteste Allesreiniger

Dettol - Allesreiniger - Kersenbloem - 6 x 1,5 L

Dettol Allesreiniger

De best geteste allesreiniger van 2023 is van het merk Dettol. Wij van Top-X hebben een ultieme test gedaan en deze allesreiniger is de nummer 1. Het zorgt er namelijk voor dat je hele huis weer mooi schoon wordt.

Zo verwijderd het keuken vet maar bijvoorbeeld ook voedselresten. Dit gebeurd met groot gemak en het zorgt ervoor dat je huis hygiënisch blijft.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Wat is de beste allesreiniger? Elke persoon vind het wel fijn als z'n huis goed schoon is. Een allesreiniger kan daar goed voor zorgen. Zo is het uiterst geschikt voor vieze klussen. Denk aan een vieze keukentafel of olie die gemorst is. De naam van een allesreiniger zegt het ook al.

Het kan alles reinigen. Daarom is het ook een belangrijk product om altijd in huis te hebben. Maar wat is dan een goede allesreiniger? Dat is een vraag die we vaak voorbij zien komen. Een goede allesreiniger moet aan verschillende aspecten voldoen.

Daarom hebben wij een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in allesreinigers. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende allesreinigers en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

15

 Ervaringen gecheckt

3

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Allesreinigers

Dettol - Allesreiniger - Kersenbloem - 6 x 1,5 L

Beste Koop Allesreinigers
1. Dettol Allesreiniger

Dettol Power & Fresh - Allesreinger Spray - Citrus - 6 x 500 ml

Beste Allesreiniger Spray
2. Dettol Power & Fresh Allesreiniger

Andy Vertrouwd Allesreiniger - 6 x 1 liter - Voordeelverpakking

Beste Ecologische Allesreiniger
3. Andy Vertrouwd Allesreiniger

Ajax Allesreiniger Eucalyptus 2 x 5L - Voordeelverpakking

Beste Allesreiniger Dagelijks Gebruik
4. Ajax Allesreiniger Eucalyptus

Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray - 6 x 500 ml - Voordeelverpakking

Beste Allesreiniger Badkamer
5. Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray

Top 10 Beste Allesreiniger

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire allesreinigers bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top allesreinigers bij deze webshop.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van Allesreiniger?

Er zijn verschillende soorten allesreinigers. Deze zorgen ervoor dat je huis hygiënisch blijft. Het is alleen wel moeilijk om de juiste allesreiniger te kiezen aangezien ze veel op elkaar lijken, Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste allesreinigers We geven hier antwoord op de vraag: welke allesreiniger is het beste? 

Voordat je een allesreiniger koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Verpakking

Als allereerste punt is het goed om te kijken naar de verpakking van de allesreiniger. Zo kan het in een fles zitten maar het kan ook in een spray zitten.  Het is dus handig om voor jezelf te bepalen wat je fijn vindt. Dit kan namelijk voor iedereen verschillen.

Inhoud

Verder is het goed om te kijken naar de inhoud. Dit kan namelijk variëren van 500 ml tot 1500 ml (of wel meer). Als je er vaak gebruik van moet maken is het aan te raden om een allesreiniger te kopen met een grotere inhoud (omgekeerd geldt hetzelfde).

Merk

Allesreinigers worden door verschillende merken gemaakt. Denk hierbij aan bekende merken als Dettol, Ajax en Andy. Dit zijn merken die een goede naam hebben in de markt van huishoud spullen. Bekijk goed de verschillen tussen deze merken. 

Kwaliteit

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de allesreiniger. Er zit wel vaak degelijk een verschil tussen de allesreinigers. Het is natuurlijk wel dat het alle viezigheid weghaalt. Daarom is het ook goed om naar de kwaliteit te kijken.


Wat is de beste Allesreiniger van 2023? 

Wat is de beste allesreiniger van 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten allesreinigers getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste allesreinigers in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke producten het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Dettol Allesreiniger

Dettol - Allesreiniger - Kersenbloem - 6 x 1,5 L

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Het eerste product van de allesreiniger test 2023 is de Dettol Allesreiniger! Dit is de beste allesreiniger en hiermee ahal je dus de beste koop in huis.

De Dettol Allesreiniger is geschikt voor verschillende viezigheden. Denk hierbij aan keukenvet, voedselresten en badkamervuil. Het pakt al deze problemen aan en zorgt ervoor dat er nieuw uitziet. Daarbij laat het nog een mooie glans achter en zorgt het voor een echte verfrissing.

Verder is de allesreiniger te gebruiken op alle ondergronden. Het zal ze niet schaden waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Hiernaast heeft het ook nog een mooie roze kleur dat een lekkere geur afgeeft. Je huis heeft er nog nooit zo schoon uitgezien!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Dettol Allesreiniger

 • Zorgt voor een mooie glans
 • Voor harde en afneembare oppervlakken
 • Frisse geur

Nadelen Dettol Allesreiniger

 • Geen

2. Dettol Power & Fresh Allesreiniger

Dettol Power & Fresh - Allesreinger Spray - Citrus - 6 x 500 ml

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Een allesreiniger in de vorm van een fles is niet voor iedereen fijn. Daarom hebben we de Dettol Power & Fresh Allesreiniger in onze lijst verwerkt. Dit is de beste allesreiniger met spray van 2023.

Deze allesreiniger heeft een verpakking in de vorm van een spray. Dit is heel handig en gemakkelijk zodat je gericht kan schoonmaken. Je hoeft geen moeite te doen om het eruit te laten lopen. Daarbij is het te gebruiken op harde en afneembare oppervlakken. Hierdoor is het een goede optie om in huis te hebben.

De allesreiniger wordt ook wel 'Power & Fresh' genoemd. Dit komt omdat er een heerlijke geur vanaf komt. Deze geur is gebaseerd op citroen en limoen. De krachtige reiniging zorgt ervoor dat je huis weer hygiënisch is. Het is dus een uitstekende optie om je huis goed schoon te krijgen.

Voordelen Dettol Power & Fresh Allesreiniger

 • In handige spray vorm
 • Heeft een 3dubbele werking

Nadelen Dettol Power & Fresh Allesreiniger

 • Minder geschikt voor kinderen

3. Andy Vertrouwd Allesreiniger

Andy Vertrouwd Allesreiniger - 6 x 1 liter - Voordeelverpakking

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als je eerder op zoekt bent naar een duurzame variant, dan is de Andy Vertrouwd Allesreiniger wat voor jou! Deze ecologische allesreiniger behoort in de Top-5 van beste allesreiniger 2023 lijst.

De Andy Vertrouwd Allesreiniger is een ecologisch product die een natuurlijke reinigingskracht heeft. Hierdoor worden oppervlaktes zeer goed en snel schoongemaakt. Het is ook een merk dat al sinds 1960 allesreinigers verkoopt. Hierdoor is het een gewaardeerd merk die ook nog maatschappelijk verantwoord wil werken.

In een fles zit een inhoud van 1 liter. Hier kan je een lange tijd mee door als je het niet dagelijks gebruikt. Het begrip allesreiniger hebben ze echt verdiend aangezien het voor verschillende oppervlaktes gebruikt kan worden. Het geeft dan ook een mooie glans af en een natuurlijke geur.

Voordelen Andy Vertrouwd Allesreiniger

 • Duurzame vorm
 • Ook geschikt voor hardnekkig vuil

Nadelen Andy Vertrouwd Allesreiniger

 • Je kan het niet mengen met andere schoonmaakproducten

4. Ajax Allesreiniger Eucalyptus

Ajax Allesreiniger Eucalyptus 2 x 5L - Voordeelverpakking

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Maak jij dagelijks gebruik van een allesreiniger? Dan is de Ajax Allesreiniger Eucalyptus wat voor jou! In één fles zit 5 liter waardoor het lang meegaat.

Je wil natuurlijk niet elke keer allesreiniger producten moeten kopen. Daarom is de Ajax Allesreiniger Eucalyptus ideaal aangezien je er lang gebruik van kan ,maken. Het is bestand tegen alle viezigheden en vlekken. De allesreiniger bundelt effecten bij elkaar om het beste resultaat te leveren.

De Ajax Allesreiniger Eucalyptus kan gebruikt worden op verschillende oppervlaktes. Denk hierbij aan de badkamer maar ook de keuken. Hierdoor is het multifunctioneel en kan je het praktisch in je hele huis gebruiken. Al met al is het goede allesreiniger met veel inhoud!

Voordelen Ajax Allesreiniger Eucalyptus

 • Gewaardeerd merk
 • Je hoeft niet te schrobben

Nadelen Ajax Allesreiniger Eucalyptus

 • Schuim gaat snel weg

5. Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray

Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray - 6 x 500 ml - Voordeelverpakking

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Deze lijst eindigen we met de Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray. Deze allesreiniger is uiterst geschikt voor de badkamer en zorgt ervoor dat alles goed schoon is.

Ook deze allesreiniger maakt gebruik van een spray. Hier kan je dus gericht mee te werk gaan zodat alles goed schoon wordt. Het is dus uiterst geschikt voor een badkamer maar het kan ook wel voor andere oppervlaktes gebruikt. Denk hierbij aan tafels of de keuken.

Verder heeft de spray nog een frisse geur. Dat zorgt ervoor dat je huis lekker ruikt. Je kan het dan ook dagelijks gebruiken. De verpakking heeft een inhoud van 500 ml. Dit betekent dat je het ook makkelijk kan meenemen op vakantie. Je kan er dus simpel voor zorgen dat alles goed schoon is.

Voordelen Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray

 • Kan gebruikt worden op verschillende materialen
 • Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Nadelen Glorix Hygiënische Badkamer Foamspray

 • Werkt iets minder goed op andere oppervlaktes

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel allesreinigers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten allesreinigers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de allesreinigers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste allesreinigers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Thea

Mijn naam is Thea en sinds een aantal jaar ben ik vaste schrijver voor Top-X.nl. Ik heb twee grote passies: Klussen & Verzorging! Ik zou mijzelf beschrijven als een echte klus freak! Dagelijks ben ik aan het klussen in huis en ik vind het heerlijk om lekker in huis te rommelen. Uiteraard hecht ik ook veel waarde aan persoonlijke verzorging en verzorg ik het huishouden voor mijn gezin.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP