fbpx

Publicatie datum: 10 februari, 2023

Door: Sam

Best Geteste Adventskalender

Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender

Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender

Wil jij een adventskalender cadeau doen? Dan hebben wij de leukste opties voor je! Na tientallen adventskalenders met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies wat de beste en origineelste adventskalenders van 2023 zijn. Zo is de Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender als beste uit de test gekomen.

Deze adventskalender beschikt namelijk over 24 verschillende vakjes met 10 verschillende smaken. Het is dus iedere dag weer een verrassing wat voor lekkere smaak er vandaag geproefd mag worden. Tony's Chocolonely staat bekend om zijn 100% slaafvrije chocola en is daarom een ideaal cadeau voor de kerstperiode.

Meer weten over deze beste adventskalender? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Vind jij het ook zo heerlijk om een adventskalender cadeau te doen of cadeau te krijgen? Dan ben jij zeker niet de enige. Heel veel mensen laten zich namelijk graag verrassen in de december maand. Met een adventskalender heb jij namelijk iedere dag weer een bepaalde verrassing voor je klaar staan.

Een adventskalender beschikt vaak over 24 vakjes waarvan jij er iedere dag één mag openmaken. Dit begint vaak op 1 december en het laatste vakje wordt met kerstavond geopend. Iedere dag is het weer een verrassing wat er vandaag achter het vakje schuilt. Ook zijn er ontzettend veel verschillende soorten adventskalenders.

Zo zijn er chocolade adventskalenders, Lego-adventskalenders, beauty adventskalenders etc. In dit artikel ontdek je de beste en leukste adventskalenders van 2023. Ook ontdek je de belangrijkste aandachtspunten bij het aanschaffen van een adventskalender. Benieuwd naar onze top 5 beste adventskalenders en de belangrijkste aandachtspunten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

31

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Adventskalenders

Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender

Beste koop adventskalender
1. Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender

EasyToys Advent calendar 2022

Beste adventskalender vrouw
2. EasyToys Advent calendar 2022

LEGO City Adventskalender

Beste adventskalender Lego
3. LEGO City Adventskalender

RITUALS Adventskalender

Beste adventskalender rituals
4. RITUALS Adventskalender 

YVES ROCHER - Adventskalender

Beste adventskalender beauty
5. YVES ROCHER - Adventskalender 


Top 10 Beste Adventskalenders

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste adventskalenders! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een adventskalender?

Wil jij een adventskalender kopen? Koop dan niet zomaar een adventskalender, maar bekijk de vele verschillende opties. Er zijn namelijk ontzettend veel leuke adventskalenders voor mannen en vrouwen. Wij helpen je daarom graag bij het aanschaffen van de leukste en origineelste optie.

Hieronder hebben wij de belangrijkste criteria voor het aanschaffen van een goede adventskalender voor je op een rijtje gezet. Deze criteria hebben wij namelijk zelf ook uitvoerig getest in onze beste adventskalender test. Neem dus zeker even de tijd om deze criteria goed door te lezen en voorkom gemakkelijk een miskoop!

Voor wie is de adventskalender?

Ten eerste is het belangrijk dat je rekening houdt met de persoon voor wie de adventskalender bedoelt is. Zo kan de beste adventskalender optie per gender en leeftijdscategorie flink verschillen. Geef jij hem jezelf cadeau, dan weet je precies wat je wel en niet leuk vindt.

Geef jij hem echter aan iemand anders cadeau, dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat de persoon zijn of haar interesses zijn. Zo kiezen vrouwen over het algemeen sneller een chocolade of beauty adventskalender terwijl mannen eerder gaan voor een bier adventskalender of gadgets adventskalender.

Budget

Ook het budget is een belangrijke criteria bij het aanschaffen van een adventskalender. Zo zijn er hele goedkope adventskalenders, maar ook zijn er zeer prijzige adventskalender. Het is daarom belangrijk om vooraf goed na te denken over het budget dat jij beschikbaar hebt voor een adventskalender.

In onze top 5 vind je allerlei adventskalenders uit verschillende prijsklassen. Hierbij zitten goedkope modellen zoals een chocolade adventskalenders maar ook duurdere gadget adventskalenders.

Soort adventskalender

Ook is het dus belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten adventskalenders die er zijn. Naast de welbekende chocolade en kras adventskalenders zijn er namelijk ook nog allerlei speciale en originele adventskalenders.

Zo zijn er adventskalenders welke beschikken over verschillende soorten biertjes, adventskalenders met allerlei leuke en/of speelse gadgets en adventskalenders met allerlei beauty producten. Afhankelijk van jouw budget en de persoon voor wie de adventskalender bedoelt is, is een bepaalde optie daarom het beste.


Wat zijn de beste adventskalenders?

Maar welke adventskalender is het beste? Het antwoord op deze vraag is erg persoonsgebonden. Zo verschilt het per persoon flink welke optie het beste is. De ene persoon wilt namelijk het liefste beauty producten ontvangen, terwijl de andere persoon juist een kraslot adventskalender wilt.

Om jou te helpen hebben wij een top 5 beste adventskalenders opgesteld aan de hand van de testresultaten uit onze beste adventskalender test. Hieronder vind je voor iedere adventskalender uit onze top 5 een korte product omschrijving. Om er voor te zorgen dat er voor iedereen een geschikte optie tussen zit hebben wij rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën.

1. Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender

Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De beste koop adventskalender van 2023 is overduidelijk de Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender. Deze adventskalender scoorde namelijk de allerhoogste score in onze beste adventskalender test. Zo is chocola een product dat zowel mannen als vrouwen en jong en oud vaak erg lekker vinden.

Deze adventskalender beschikt over 24 verschillende vakjes met wel 10 verschillende kleuren. Het is daardoor iedere dag weer een verrassing welke smaak er vandaag geproefd mag worden. Ook ziet de adventskalender er ontzettend leuk uit en heeft Tony Chocolonely 10 ontzettend lekkere smaken verwerkt in de kalender.

Het mooie aan de Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender is dat de chocola 100% slaafvrij gemaakt is. In tegenstelling tot sommige andere chocolade fabrikanten is Tony Chocolonely een chocolade fabrikant die mensen voorop zet. Zo weet jij zeker dat je ethisch verantwoord kunt genieten van de lekkerste chocolade.

Voordelen Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender

 • Beschikt over 10 verschillende chocolade smaken
 • 24 verschillende vakjes
 • Voor mannen en vrouwen
 • Erg laag geprijsd dus ideaal als cadeau

Nadelen Tony's Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender

 • De verpakking is vrij groot

2. EasyToys Advent calendar 2022

EasyToys Advent calendar 2022

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de EasyToys Advent calendar 2022 geplaatst in onze top 5. Deze adventskalender is namelijk ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Wil jij je vrouw echt verrassen? Dan is deze adventskalender een hele goede optie! De EasyToys-adventskalender beschikt namelijk over 24 verschillende accessoires en toys voor in de slaapkamer.

Met de EasyToys Advent calendar 2022 kun jij hele nieuwe sensaties beleven. Ook is deze adventskalender ontzettend voordelig. Zo schaf je hem aan voor een relatief lage prijs maar heeft de inhoud een waarde van wel €500 euro. Je kunt dus aanzienlijk besparen op accessoires en toys door deze adventskalender aan te schaffen.

De adventskalender beschikt over een fraai design en is volledig discreet. Ook is hij voor iedereen geschikt omdat er van alles in zit. Wil je meer weten over de EasyToys Advent calendar 2022? Klik dan op de button hierboven!

Nog niet overtuigd? Lees onze EasyToys adventskalender review dan zeker!

Voordelen EasyToys Advent calendar 2022

 • Voor dames en heren
 • Veel variëteit aan accessoires en toys
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • De box wordt in een neutrale verpakking geleverd

Nadelen EasyToys Advent calendar 2022

 • Prijs ligt wat hoger dankzij de waarde van de toys en accessoires

3. LEGO City Adventskalender

LEGO City Adventskalender

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Als derde is de LEGO City Adventskalender geëindigd in onze top 5. Deze adventskalender is namelijk ideaal voor de wat jongere generatie. Deze adventskalender beschikt namelijk over een leuke Lego set waarbij er 24 vakjes te openen zijn. Achter ieder vakje schuilt een leuk minimodel uit de Lego films en coole Lego-accessoires.

De LEGO City Adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Verder heeft elke speelgoedverassing een bijbehorende stapsgewijze bouwinstructie waardoor de Lego bouwsetjes gemakkelijk in elkaar gezet kunnen worden. Na 24 dagen beschikt jouw kind over een leuke gevarieerde Lego verzameling met leuke accessoires en gebouwen modellen.

De LEGO City Adventskalender beschikt over het CE keurmerk en is veilig door kinderen te gebruiken. Wil je nou meer weten over de LEGO City Adventskalender? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs van dit moment!

Voordelen LEGO City Adventskalender

 • Beschikt over 24 leuke minigebouwtjes/accessoires/minifiguren
 • Enorm goedkoop
 • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
 • Voor jongens en meisjes

Nadelen LEGO City Adventskalender

 • Meer geschikt voor kinderen

4. RITUALS Adventskalender

RITUALS Adventskalender

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil jij jouw vriendin blij maken? Dan is de RITUALS Adventskalender een ideaal cadeautje voor haar. De RITUALS Adventskalender beschikt namelijk over 24 super fijne verrassingen. Zo beschikt deze adventskalender over allerlei producten om jezelf helemaal in de watten te leggen.

De RITUALS Adventskalender is dus ideaal om jouw moeder, vriendin, vrouw, zusje etc. cadeau te doen. Verder beschikt deze adventskalender over een waarde van €130 euro, maar schaf jij deze adventskalender voor veel minder aan.

De RITUALS Adventskalender beschikt over een leuk design en makkelijk te openen vakjes. Verder is hij vrij groot omdat er erg veel leuke en bruikbare producten inzitten. Dankzij de enorme variëteit zit er voor iedereen gegarandeerd leuke en lekkere producten tussen.

Voordelen RITUALS Adventskalender

 • Uitstekende kwaliteit
 • Deze adventskalender beschikt over 24 handige beauty producten
 • Er zit voor iedereen wat lekkers in

Nadelen RITUALS Adventskalender

 • Niet de goedkoopste optie

5. YVES ROCHER - Adventskalender

YVES ROCHER - Adventskalender

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij ook de YVES ROCHER - Adventskalender opgenomen in onze top 5. Deze adventskalender beschikt namelijk ook over 24 leuke verrassingen. Met deze adventskalender kun jij jouw vriendin, zusje, moeder etc. heel erg verwennen. De set beschikt namelijk over een heleboel beautyproducten.

Zo zitten er in de YVES ROCHER - Adventskalender 6 gezichtsverzorgingsproducten, 4 make-up producten, 4 haarverzorgingsproducten, 8 lichaamsverzorgingsproducten en 2 parfums.

Ook beschikken deze beauty producten over een zeer goede kwaliteit en komen zij in een leuke kleine verpakking. De ingrediënten in deze producten zijn 100% natuurlijk. Ook consumenten zijn erg tevreden met deze adventskalender en geven de adventskalender gemiddeld 4 van de 5 sterren.

Voordelen YVES ROCHER - Adventskalender

 • Beschikt over 24 leuke verzorgingsproducten
 • Voor zowel jong als oud
 • Erg goedkoop

Nadelen YVES ROCHER - Adventskalender

 • De verpakkingen zijn allemaal erg klein

Hoeveel soorten adventskalenders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 adventskalenders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de adventskalenders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste adventskalenders zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>