Laatste update: Juni 2021

Door: Gerard

beste geteste accuboormachine

BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine - 18V

5/5

De beste geteste accuboormachine is de BLACK+DECKER 18V lithium-ion. De BDCDC18B-QW accuschroefboormachine is ultra compact en wordt geleverd met twee accu’s. Dankzij het lichte en draadloze design is deze accuschroefboormachine uiterst geschikt voor langdurig klussen in moeilijk bereikbare ruimtes en op hoogte.

Wat is de beste Accuboormachine? Het is een vraag die we ontzettend vaak voorbij zien komen. Het antwoord ontdek je in dit artikel!

Voor vele klussen komt een accuboormachine uitstekend van pas. Een accuboormachine heeft geen snoer nodig, waardoor je de machine zorgeloos zonder elektriciteitsvoorziening gebruikt op elke locatie.

Zo kun je de accuboormachine bijvoorbeeld gebruiken voor het monteren van schroeven, het maken van gaten en vele andere handige klussen. Vergelijk snel beste accuboormachine professioneel gebruik als beste merk accuboormachine voor de thuis klusser.Bij het vinden van de beste accuboormachine komen een aantal zaken kijken. Voor iedere boor- of schroefklus is er een geschikt apparaat.

Zo verschillende de best geteste accuboormachine onderling enorm en hebben ze elk hun sterke en zwakke kanten.Lees meer over het aanschaffen van een accuboormachine en leer waar je op moet letten bij de aankoop en welke specificaties er zoal zijn. Bekijk daarnaast de selectie aan beste accuboormachine 2021 voor een overzicht van de hoogwaardige beste merk accuboormachine op de markt.


Product


1. BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine
Beste allround machine

4.5/5

2. Makita DDF453SFE Accuboormachine
Beste premium keuze

4/5

3. Powerplus POWX0069LI Accuboormachine
Beste voor kleine klusjes


4/5

4. Vonroc Accuboor


4/5
5. Powerplus One Fits All
3/5

Waar moet je op letten bij het kopen van een accuboormachine?

Een accuboormachine, werkt met een accu, zoals de naam al verklapt. Accuboormachines verschillen erg qua prestatie en vermogen. Zo zijn er bijvoorbeeld machines die langer mee gaan qua accu gebruik en machines die beter presteren met dikkere materialen.

Vaak zijn accuboormachines geschikt voor het boren in verschillende materiaalsoorten, zoals in hout, metaal, kunststof en verschillende (zachte) steensoorten. Het vermogen van de machine wordt uitgedrukt in watt (W), hoger het vermogen van de boormachine is, hoe krachtiger het model. Het vermogen verschilt per machine en is afhankelijk van de klus waarvoor je de machine gebruikt.

Daarnaast zijn er uitvoeringen met verschillende accessoires en verschillende uitrustingen. Zo worden sommige accuboormachines geleverd met meerdere accu’s, waardoor je langer van het apparaat gebruik kunt maken zonder het apparaat tussendoor op te laden.

Zorg ervoor dat je bij het schroeven en boren altijd de juiste bescherm draagt, zoals een beschermingsbril om je ogen te beschermen tegen uitspattend materiaal. Bekijk de onderstaande selectie aan beste accuboormachines en ga voor kwaliteit en efficiëntie.

1. BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine - 18V - incl. lader en 2 accu's

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 88%
Prijs / Kwaliteit 89%
Design 90%

De BLACK+DECKER 18V lithium-ion accuschroefboormachine is ultra ligt en wordt geleverd met maar liefst twee accu’s. De accu behoudt ongeveer 90 dagen de lading, waardoor de machine altijd klaar voor gebruik is. Binnen 90 minuten laad je de accu helemaal vol en zorgt de machine voor een gelijkmatige spanning.

De boormachine is veelzijdig te gebruiken, zoals voor het boren in metaal, kunststof en hout. Ook kun je met de accuboormachine prima schroeven in en uit verschillende soorten materialen draaien.

Het apparaat ligt uitstekend in de hand en heeft daarnaast een handige ingebouwde Ledverlichting voor een optimale zichtbaarheid tijdens je klus. Bepaal zelf de snelheid en verwissel de accu eenvoudig wanneer deze leeg zijn. Het handvat heeft een antislip laag van rubber waardoor de handgreep comfort biedt tijdens het gebruik.

Voordelen BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine

 • Ledverlichting
 • Comfortabele grip
 • Beste professionele accuboormachine

Nadelen BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine

 • Geen klopfunctie, niet geschikt voor baksteen en beton
 • Geen opberg doos/box

2. Makita DDF453SFE Accuboormachine - 18V Li-ion - incl. 2 accu's - incl. koffer

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

Deze Makita accuboormachine is een zeer betrouwbare voor diverse soorten boor en schroef klussen. Zowel voor de hobby klusser als de professionele vakman is de machine geschikt voor middelzware werkzaamheden.

De accuboormachine heeft een lange gebruiksduur en wordt geleverd met twee accu’s. Daarnaast is de machine verstelbaar met variabele elektrische toerenregeling.

De machine ligt fijn in de hand en biedt daarnaast een handige indexatie, waarmee je eenvoudig afleest hoe vol de accu nog is. Daarmee kom je dus met zonder een lege accu te zitten. Wil je deze set kopen? Als je dat via deze link doet krijgen wij hier een kleine commissie over, je zou ons hiermee ontzettend helpen!

Voordelen Makita DDF453SFE Accuboormachine – 18V Li-ion – incl. 2 accu’s – incl. koffer

 • Geleverd met koffer
 • Ligt goed in de hand

Nadelen Makita DDF453SFE Accuboormachine – 18V Li-ion – incl. 2 accu’s – incl. koffer

 • Hoge prijs
 • Geen klopfunctie, niet geschikt voor baksteen en beton

3. Powerplus POWX0069LI Accuboormachine - 18V Li-ion - incl. 2 accu's

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

De accuboormachine van Powerplus is een veelzijdig te gebruiken apparaat. De machine heeft vele handige functies en eigenschappen, zoals bijvoorbeeld een handige LED-lampje waarmee je optimaal kunt boren en schroeven in donkere plaatsen.

De accuboormachine heeft een zachte handgreep, waardoor je optimale controle hebt tijdens het klussen. Door middel van twee accu’s is de machine geschikt om moeiteloos lange klussen te draaien.

De Powerplus POWX0069LI Accuboormachine is te gebruiken met verschillende snelheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit 0-400 en 0-1500min-1. Daarnaast biedt het apparaat maar liefst 17 verschillende boorstanden en schroefmogelijkheden.

 

Voordelen Powerplus POWX0069LI Accuboormachine – 18V Li-ion – incl. 2 accu’s

 • Goedkope keuze
 • Handige ledlampverlichting
 • Vele verschillende standen, voor elke klus de geschikte oplossing

Nadelen Powerplus POWX0069LI Accuboormachine – 18V Li-ion – incl. 2 accu’s

 • Geen opberg doos/box
 • Geen klopfunctie dus niet geschikt voor baksteen en beton

4. VONROC Accuboormachine VPower 20V

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

Het laatste in de reeks beste accuboormachines is de machine van VONROC. Deze machine is de ideale keus voor de fanatieke doe-het-zelver. De machine heeft 2 accu’s en is veelzijdig te gebruiken.

Met een sterke motor met optimale draaimomenten kun je elke boorklus aan. De accuboormachine heeft maar liefst 21 schroefstanden en een boorstand, waarmee de machine in ultiem gebruikersgemak biedt. Daarnaast kun je kiezen uit een lage snelheid (0-400 min-1) of voor een hogere snelheid (0-1500 min-1) en kun je gebruik maken van de verlichting tijdens het klussen op donkere plekken.

Met de boormachine van VONROC kun je eenvoudig boren in zowel hout als staal en kun je feilloos schroeven in verschillende materiaalsoorten.

Voordelen VONROC Accuboormachine

 • Geleverd met handige opbergtas
 • Ledverlichting

Nadelen VONROC Accuboormachine

 • Geen klopfunctie, dus niet geschikt voor baksteen en beton

5. Powerplus POWESET1 Accuboormachine - 18V Li-ion

0
Eindcijfer
Duurzaamheid 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Design 90%

De 18V accuboormachine van Powerplus is dé ideale helper voor al je je elektrisch klus- en tuingereedschap. De machine is zeer krachtig en biedt vele verschillende standen. De machine wordt geleverd in een handige koffer, met twee krachtige accu’s en met maar liefst 9 verschillende boren. Ook worden er handige pluggen mee geleverd en een bithouder met maar liefst 43 bits.

De accuboormachine is zeer geschikt voor de doe-het-zelver. Zowel voor boorwerk als voor schroefwerkzaamheden in diverse soorten materialen, is dit een geschikte machine. De machine boort feilloos door materialen zoals gips, pleisterwerk en hout.

De boormachine heeft een handig lampje voor een slecht verlichte werkplek en ligt comfortabel in de hand. Met twee standen kun je met deze boormachine zoal voor de hoogste snelheid kiezen (0-1500 min-1), voor zware klussen, als een lagere snelheid gaan (0-400 min-1) voor de lichte klussen. Je ontdekt de laagste prijs van deze machine hier!

Voordelen Powerplus POWESET1 Accuboormachine – 18V Li-ion

 • Geleverd in praktische koffer
 • Vele bijgeleverde accessoires
 • Ledverlichting

Nadelen Powerplus POWESET1 Accuboormachine – 18V Li-ion

 • Geen klopfunctie dus niet geschikt voor baksteen en beton

Gerard

Over de productexpert

Samen met mijn vrouw vorm ik een sterk koppel in de tuin. We hebben een heerlijke tuin op het zuiden waar onze groene vingers wel raad mee weten. Gelukkig ben ik al circa 16 jaar werkzaam als timmerman, en heb ik van veel dromen al werkelijkheid weten te maken. Voor anderen zit in het vinden van het beste gereedschap vaak veel tijd, maar met mijn advies ben je binnen no time klaar.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>