fbpx

Publicatie datum: 22 maart, 2023

Laatste update: 18 november, 2023

Door: Jerry van Es

Best Geteste Accuboormachine

Best geteste Accuboormachines

BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine - 18V

De beste geteste accuboormachine is de BLACK+DECKER 18V lithium-ion. De BDCDC18B-QW accuschroefboormachine is ultra compact en wordt geleverd met twee accu’s. Dankzij het lichte en draadloze design is deze accuschroefboormachine uiterst geschikt voor langdurig klussen in moeilijk bereikbare ruimtes en op hoogte. Als jij op zoek bent naar de allerbeste boormachine dan moet je dit model hebben. Door op onderstaande button te drukken zie je gelijk de beste prijs van dit moment. 

Wat is de beste Accuboormachine en welke accuboormachine past het beste bij mij? Dit zijn vragen die we ontzettend vaak voorbij zien komen. De antwoorden ontdek je in dit artikel!

Voor vele klussen komt een accuboormachine uitstekend van pas. Een accuboormachine heeft geen snoer nodig, waardoor je de machine zorgeloos zonder elektriciteitsvoorziening gebruikt op elke locatie.

Zo kun je de accuboormachine bijvoorbeeld gebruiken voor het monteren van schroeven, het maken van gaten en vele andere handige klussen. Vergelijk snel beste accuboormachine professioneel gebruik als beste merk accuboormachine voor de thuis klusser. Bij het vinden van de beste accuboormachine komen een aantal zaken kijken. Voor iedere boor- of schroefklus is er een geschikt apparaat.

Zo verschillende de best geteste accuboormachine onderling enorm en hebben ze elk hun sterke en zwakke kanten. Lees meer over het aanschaffen van een accuboormachine en leer waar je op moet letten bij de aankoop en welke specificaties er zoal zijn. Bekijk daarnaast de selectie aan beste accuboormachine 2023 voor een overzicht van de hoogwaardige beste merk accuboormachine op de markt.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

17

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Accuboormachine's

Best geteste Accuboormachines

Beste accuboormachine 18v
1. BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine - 18V

Beste professioneel accuboormachine
2.Makita DDF453SFE Boor-/Schroefmachine

Powerplus POWX0069LI Accuboormachine

Beste budget accuboormachine
3. Powerplus POWX0069LI Accuboormachine

VONROC Accuboormachine VPower 20V

Beste prijs- kwaliteitverhouding accuboormachine
4. VONROC Accuboormachine – VPower 20V

Powerplus One Fits All POWEBSET22 Accuboormachine

Beste accuboormachine onder 100 euro
5. Powerplus One Fits All POWEBSET22 Accuboormachine

Top 10 beste Accuboormachine's

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Accuboormachine's , dit zijn direct de meest verkochte Accuboormachine bij onderstaande webshops.


Waar op letten bij het kopen van een Accuboormachine? 

Een accuboormachine, werkt met een accu, zoals de naam al verklapt. Accuboormachines verschillen erg qua prestatie en vermogen. Zo zijn er bijvoorbeeld machines die langer mee gaan qua accu gebruik en machines die beter presteren met dikkere materialen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een accuboormachine? Hieronder ontdek je de belangrijkste factoren waar je op moet letten bij het kopen van een accuboormachine.

Vermogen van de accuboormachine

Het eerste punt waar je rekening mee moet houden is de maximumbreedte die je in één keer door kunt snijden. Er zijn namelijk speciale laminaatsnijders voor brede planken op de markt! Wanneer jij extra brede laminaatplanken wil leggen kan je dus beter deze gebruiken.

Bekijk sowieso even goed in de product omschrijving wat de maximale snijbreedte van de laminaatsnijder is, en vergelijk dit met de breedte van het laminaat dat je gekocht hebt. Zo voorkom je teleurstellingen en kan je direct beginnen aan de klus zonder moeilijkheden.

Accessoires en uitrusting

Naast de breedte is het ook belangrijk om te kijken naar de dikte van het laminaat. Elke laminaatsnijder heeft zijn specifieke eigenschappen voor het bewerken van vloerbekleding. Met sommige toestellen kan je enkel door laminaat met een dikte van 8mm snijden.

Bij andere laminaatsnijder kun je meer kracht op de hefboom geven. Het mes is dan doorgaans óók sterker. Dan kan je zonder problemen door een dikte van 11 mm heen snijden.

Hierbij geldt dus ook dat je dit van tevoren even goed moet bekijken in de productomschrijving. Vergelijk dit vervolgens ook met je laminaat zodat je teleurstellingen kan voorkomen.

Bescherming

Het laatste belangrijke punt dat wij willen aankaarten is de garantie. Garantie kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan.

Mocht er binnen deze gestelde garantietermijn iets mis zijn met je nieuwe product, dan kan je terugvallen op de garantie. De fabrikant is dan verplicht jou hierbij te helpen en om samen op zoek te gaan naar een passende oplossing.

Wanneer er dan geen garantie op een product zit, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is. Wat zegt dat dan over de kwaliteit van het product dat je van plan bent te kopen?

Dit wil je voorkomen. Wanneer het artikel dan niet goed blijkt te zijn kan je ook nergens op terug vallen. Zorg er daarom voor dat de garantie op jouw nieuwe laminaatsnijder ten minste twee jaar is. Zo ben jij verzekerd van een goede aankoop en kan je met een gerust hart de vloer verbouwen!


Wat is de beste Accuboormachine van 2023? 

Op basis van bovenstaande punten, en nog veel meer, hebben wij een uitgebreide test gedaan. Deze test heeft plaatsgevonden onder tientallen verschillende accuboormachines. Zo kunnen wij jou garanderen van de allerbeste kwaliteit en daarmee ook de allerbeste testresultaten.

Het was dan ook een erg spannende test. Veel van de accuboormachines gingen gelijk aan elkaar op en scoorden allemaal ook erg goed. Uiteindelijk hebben een paar van deze accuboormachines een plekje in de felbegeerde top vijf kunnen bemachtigen.

Hierbij blinkt iedere boormachine uit in een andere categorie, zoals bijvoorbeeld het beste design of de beste prijs- kwaliteitverhouding. Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke accuboormachines in deze felbegeerde top vijf zijn belandt?

Dan presenteren wij je graag vol trots de top vijf beste accuboormachines 2023!

1. BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine 

Best geteste Accuboormachines

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De BLACK+DECKER 18V lithium-ion accuschroefboormachine is ultra ligt en wordt geleverd met maar liefst twee accu’s. De accu behoudt ongeveer 90 dagen de lading, waardoor de machine altijd klaar voor gebruik is. Binnen 90 minuten laad je de accu helemaal vol en zorgt de machine voor een gelijkmatige spanning. Ook is het de beste accuboormachine volgens de consumentenbond.

De boormachine is veelzijdig te gebruiken, zoals voor het boren in metaal, kunststof en hout. Ook kun je met de accuboormachine prima schroeven in en uit verschillende soorten materialen draaien.

Het apparaat ligt uitstekend in de hand en heeft daarnaast een handige ingebouwde Ledverlichting voor een optimale zichtbaarheid tijdens je klus. Bepaal zelf de snelheid en verwissel de accu eenvoudig wanneer deze leeg zijn. Het handvat heeft een antislip laag van rubber waardoor de handgreep comfort biedt tijdens het gebruik.

Voordelen BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine 

 • Ledverlichting
 • Comfortabele grip
 • Beste professionele accuboormachine

Nadelen BLACK+DECKER BDCDC18B-QW Accuboormachine

 • Geen klopfunctie, niet geschikt voor baksteen en beton
 • Geen opberg doos/box

2. Makita DDF453SFE Boor-/Schroefmachine - 18V - incl. 2 accu's en lader - in koffer

Makita DDF453SFE

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Deze Makita accuboormachine is een zeer betrouwbare voor diverse soorten boor en schroef klussen. Zowel voor de hobby klusser als de professionele vakman is de machine geschikt voor middelzware werkzaamheden.

De accuboormachine heeft een lange gebruiksduur en wordt geleverd met twee accu’s. Daarnaast is de machine verstelbaar met variabele elektrische toerenregeling.

De machine ligt fijn in de hand en biedt daarnaast een handige indexatie, waarmee je eenvoudig afleest hoe vol de accu nog is. Daarmee kom je dus met zonder een lege accu te zitten. Wil je deze set kopen? Als je dat via deze link doet krijgen wij hier een kleine commissie over, je zou ons hiermee ontzettend helpen!

Voordelen Makita DDF453SFE Accuboormachine - 18V Li-ion - incl. 2 accu's - incl. koffer

 • Geleverd met koffer
 • Ligt goed in de hand

Nadelen Makita DDF453SFE Accuboormachine - 18V Li-ion - incl. 2 accu's - incl. koffer

 • Hoge prijs
 • Geen klopfunctie, niet geschikt voor baksteen en beton

3. Powerplus POWX0069LI Accuboormachine

Powerplus POWX0069LI Accuboormachine

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De accuboormachine van Powerplus is een veelzijdig te gebruiken apparaat. De machine heeft vele handige functies en eigenschappen, zoals bijvoorbeeld een handige LED-lampje waarmee je optimaal kunt boren en schroeven in donkere plaatsen.

De accuboormachine heeft een zachte handgreep, waardoor je optimale controle hebt tijdens het klussen. Door middel van twee accu’s is de machine geschikt om moeiteloos lange klussen te draaien.

De Powerplus POWX0069LI Accuboormachine is te gebruiken met verschillende snelheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit 0-400 en 0-1500min-1. Daarnaast biedt het apparaat maar liefst 17 verschillende boorstanden en schroefmogelijkheden.

Voordelen Powerplus POWX0069LI Accuboormachine - 18V Li-ion - incl. 2 accu's

 • Goedkope keuze
 • Handige ledlampverlichting
 • Vele verschillende standen, voor elke klus geschikte oplossing

Nadelen Powerplus POWX0069LI Accuboormachine - 18V Li-ion - incl. 2 accu's

 • Geen opberg doos/box
 • Geen klopfunctie dus niet geschikt voor baksteen en beton

4. VONROC Accuboormachine – VPower 20V

VONROC Accuboormachine VPower 20V

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Het laatste in de reeks beste accuboormachines is de machine van VONROC. Deze machine is de ideale keus voor de fanatieke doe-het-zelver. De machine heeft 2 accu’s en is veelzijdig te gebruiken. Een klopfunctie heeft hij niet, maar door het aantal voordelen is dit geen gemis. 

Met een sterke motor met optimale draaimomenten kun je elke boorklus aan. De accuboormachine heeft maar liefst 21 schroefstanden en een boorstand, waarmee de machine in ultiem gebruikersgemak biedt. Daarnaast kun je kiezen uit een lage snelheid (0-400 min-1) of voor een hogere snelheid (0-1500 min-1) en kun je gebruik maken van de verlichting tijdens het klussen op donkere plekken.

Met de boormachine van VONROC kun je eenvoudig boren in zowel hout als staal en kun je feilloos schroeven in verschillende materiaalsoorten.

Voordelen VONROC Accuboormachine

 • Geleverd met handige opbergtas
 • Ledverlichting

Nadelen VONROC Accuboormachine

 • Geen klopfunctie, dus niet geschikt voor baksteen en beton

5. Powerplus One Fits All POWEBSET22 Accuboormachine


Powerplus One Fits All POWEBSET22 Accuboormachine

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De 18V accuboormachine van Powerplus is dé ideale helper voor al je je elektrisch klus- en tuingereedschap. De machine is zeer krachtig en biedt vele verschillende standen. De machine wordt geleverd in een handige koffer, met twee krachtige accu’s en met maar liefst 9 verschillende boren. Ook worden er handige pluggen mee geleverd en een bithouder met maar liefst 43 bits.

De accuboormachine is zeer geschikt voor de doe-het-zelver. Zowel voor boorwerk als voor schroefwerkzaamheden in diverse soorten materialen, is dit een geschikte machine. De machine boort feilloos door materialen zoals gips, pleisterwerk en hout.

De boormachine heeft een handig lampje voor een slecht verlichte werkplek en ligt comfortabel in de hand. Met twee standen kun je met deze boormachine zoal voor de hoogste snelheid kiezen (0-1500 min-1), voor zware klussen, als een lagere snelheid gaan (0-400 min-1) voor de lichte klussen. Je ontdekt de laagste prijs van deze machine hier!

Voordelen Powerplus POWESET1 Accuboormachine - 18V Li-ion

 • Geleverd in praktische koffer
 • Vele bijgeleverde accessoires
 • Ledverlichting

Nadelen Powerplus POWESET1 Accuboormachine - 18V Li-ion

 • Geen klopfunctie, dus niet geschikt voor baksteen en beton

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel accuboormachines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten accuboormachines getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de accuboormachines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste accuboormachines op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Jerry van Es

Mijn naam is Jerry van Es. Ik vind het leuk om mezelf helemaal in te lezen in een onderwerp en daarover te schrijven. Naast mijn productreviews voor Top-X heb ik ook voor vele grote marketing blogs zoals Emerce en Frankwatching geschreven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Mis het niet: Black Friday Deals nu al live op Bol.com (tot 70% korting)!