fbpx

Laatste update: augustus 2023

Door: Iris

Best Geteste GPS Horloge voor Kinderen

Beste GPS Voor kinderen

DEPLAY 4G KidsWatch

Als jij op zoek bent naar het beste GPS horloge voor kinderen dan is de DEPLAY 4G KidsWatch je beste keuze. Geen enkel horloge kwam zo goed uit onze test als dit model. Allereerst beschikt dit horloge over een sterk 4G-netwerk, dit zorgt ervoor dat je kind altijd en overal bereik zal hebben. Naast het sterke 4G netwerk heeft dit horloge ook een accurate GPS-functie, met deze functie kun je binnen een mum van tijd zien waar je kind op dat moment is. Verder heeft dit horloge een hartslagmeter, bloeddrukmeter, is het horloge (spat)waterproof,beschikt het over WiFi en kun je er zelfs mee bellen. Als laatste heeft dit horloge ook nog eens een SOS knop. Klik op de knop hieronder voor meer info over dit model!

Wat is het beste horloge met GPS voor kinderen? Als je een kind hebt wil je graag de veiligheid goed waarborgen. Daarom is dit een vraag die we vaak krijgen.  Het is moeilijk om een goede keuze te maken omdat er een groot aanbod is. Elk horloge heeft ook nog is zijn eigen functies.

Daarom hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in een GPS horloge voor kinderen. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende horloges en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel. We hebben deze producten getest op verschillende criteria.

Ben jij benieuwd welke 5 het zijn geworden? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste GPS Horloges Voor Kinderen

Beste GPS Voor kinderen

Beste Koop GPS Horloge Kind
1. DEPLAY 4G KidsWatch

one2track connect neo gps horloge

Beste kwaliteit GPS Horloge Kind
2. One2Track Connect NEO

DePlay 4G KidsWatch - Smartwatch Kinderen - GPS Horloge Kind - GPS Tracker kind - Kinderhorloge - Smartwatch kids - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Thermometer - HD Videobellen - Camera - (Spat)Waterproof - Niet Storen Functie - Zaklamp - Zwart

Beste Waterdichte GPS Horloge Kind
3. DEPLAY 4G KidsWatch

Loayz Kinder Smartwatch Horloge GPS met Simkaart- Zwart - GPS & WIFI met Belfunctie - GPS Horloge Kind - Smartwatch Kids

Beste Bellende GPS Horloge Kind
4. Loayz Kinder Smartwatch Horloge

Kinder Smartwatch - Roze - GPS - Kinderen - Smartwatches - Gps tracker - Inclusief simkaart

Beste Goedkope GPS Horloge Kind
5. Mayma Kinder Smartwatch

Top 10 Beste GPS Horloges Voor Kinderen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire GPS horloges voor kinderen en bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top GPS horloges bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een GPS Horloge voor een kind?

Het kopen van een goede GPS horloge voor een kind is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste GPS horloges voor kinderen. 

Voordat je een GPS horloge koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

SIM-Kaart-Sleuf

Let op dat het horloge een SIM-kaart-sleuf moet hebben als je wilt kunnen bellen met je kind. Zonder de sleuf kan je wel zien waar je kind is maar geen contact opnemen. Ga voor jezelf na of je dat wel of niet wil. De belfunctie kan in sommige gevallen heel handig zijn

Extra functies

Er zitten grote verschillen tussen wat een GPS horloge voor kinderen allemaal voor (extra) functies heeft, sommige smart watches bieden de mogelijkheid om foto's te maken en te versturen of om spelletjes op te spelen. Dit is misschien juist iets dat je wilt voorkomen, terwijl je wel je kind wil kunnen bereiken en andersom en wil weten waar hij of zij zich bevindt of is geweest. In dat geval kun je beter kijken bij de meer basis horloges, die vaak ook een stuk voordeliger zijn.

Waterbestendig

Let ook op of een horloge waterdicht is of niet en hoe robuust het is. Handig als je kind veel buiten speelt, of een persoon is dat het horloge zou vergeten af te doen als hij of zij gaat douchen of zwemmen. Het is handig om dit van te voren voor jezelf te bedenken wat je wil.

Privacyvoorwaarden

Tenslotte, koop een horloge van een producent dat privacyvoorwaarden in acht neemt! Bij sommige horloges kunnen niet alleen de ouders, maar ook hackers meekijken, de gegevens aanpassen en het kind afluisteren. Dit is wel een cruciaal om van te voren te bekijken.


Wat is het beste GPS voor kinderen in 2023? 

Wat is het beste GPS horloge voor kinderen in 2023? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten GPS horloges voor kinderen getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste horloges in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke horloges het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  DEPLAY 4G KidsWatch

Beste GPS Voor kinderen

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Elke ouder wilt natuurlijk dat zijn kind veilig is. Buiten dit wil je ook altijd weten waar je kind is. Met de DePlay 4G KidsWatch wordt dit allebei werkelijkheid. In onze GPS-horloge voor kinderen test kwam geen enkel horloge zo goed naar voren als dit model. Zo haal je voor een zeer schappelijke prijs een echte alleskunner in huis en zul je jezelf nooit meer druk hoeven te maken over waar je kind zich uitspookt.

De betrouwbaarheid van een horloge voor kinderen is wat ons betreft een van de belangrijkste pijlers bij het kiezen van het beste horloge voor kinderen. Dit horloge van DePlay heeft hier rekening mee gehouden en het horloge is dan ook uitgerust met een sterk 4G-netwerk. Het voordeel hiervan? Het horloge zal te allen tijde een goed bereik hebben.

Naast het sterke 4G-netwerk scoort de GPS-tracker van dit horloge ook enorm goed. Je kunt ontzettend nauwkeurig zien waar je kind zich op dat moment bevindt.

Verder is dit ook een zeer multifunctioneel horloge en beschikt hij over verschillende handige functies zoals een hartslagmeter, bloeddrukmeter, thermometer, beschikt het over WIFI, een Camera, SOS-knop, en kun je er mee bellen en videobellen.

Kortom, als jij op zoek bent naar een goed GPS-horloge voor kinderen dan is dit wat ons betreft momenteel je beste keuze. Klik hier voor de beste prijs.

Voordelen DEPLAY 4G KidsWatch

 • Zeer betrouwbaar bereik dankzij sterke 4G-netwerk
 • Enorm multifunctioneel dankzij verschillende extra functionaliteiten hartslagmeter, bloeddrukmeter, thermometer, wifi, SOS-knop etc
 • (spat)Waterproof
 • Dankzij Sim-kaart kun je ook bellen met dit horloge
 • Wordt geleverd met 4G-simkaart

Nadelen DEPLAY 4G KidsWatch

 • Geen

2. One2Track Connect NEO

one2track connect neo gps horloge

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Veiligheid gaat boven alles toch? We begrijpen dan ook goed dat je misschien wel bereid bent extra te betalen voor een  product van Hollandse bodem, als dat betekent dat je er topkwaliteit voor terug krijgt. Bij de Connect NEO van One2Track is dat zeker het geval! One2Track is de onbetwiste leider van GPS telefoonhorloges voor kinderen in Nederland.

In tegenstelling tot veel andere (goedkope) producten uit China, worden de gegevens van dit GPS kinderhorloge gewoon gehost in Apeldoorn, volledig volgens de actuele NEN normen. Ook in de ontwikkeling van het product is extra focus gelegd op de veiligheid ervan. Ingebouwde thermische en spanningsbeveiligingen zorgen er namelijk voor dat dit apparaatje niet zomaar in brand kan vliegen. Een drama dat je wil voorkomen, zeker als deze op de kinderkamer ligt. Bij de Connect NEO al een zorg minder dus.

Naast een stukje veiligheid, voor jou als ouder, biedt het horloge ook heel veel functionaliteiten voor je kind zelf. Denk hierbij aan een SOS functie, stappenteller en rekenmachine? Via de ingebouwde contactenlijst kan jouw kind jou op ieder gewenst moment bellen, met of zonder videofunctie. Via de snap-functie kan jouw zoon of dochter ook leuke momenten vastleggen en naar jou sturen via de ouder-app! Dit is slechts een kleine greep uit de vele functies die het GPS horloge van One2Track biedt. 

Kortom; een zeer goede optie als je bereidt bent om iets meer te betalen voor de veiligheid van jouw kinderen.

Voordelen One2Track Connect NEO

 • Data wordt gehost in Apeldoorn, volgens de privacywetten die hier gelden
 • Het kind kan leuke momenten vastleggen en delen via de ouder app
 • 5 verschillende ingebouwde thema's die je kind kunt selecteren
 • Accuduur van 3 tot 4 dagen

Nadelen One2Track Connect NEO

 • Iets duurder dan goedkopere klonen

3. DePlay 4G KidsWatch

DePlay 4G KidsWatch - Smartwatch Kinderen - GPS Horloge Kind - GPS Tracker kind - Kinderhorloge - Smartwatch kids - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Thermometer - HD Videobellen - Camera - (Spat)Waterproof - Niet Storen Functie - Zaklamp - Zwart

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Is jou kind van het zwemmen en zoek je een goede waterdichte GPS voor kinderen? Dan is de DePlay 4G KidsWatch perfect voor je kind! Dit is de best geteste waterdichte GPS horloge voor kinderen in 2023.

De DePlay 4G KidsWatch heeft een accuraat GPS-functie waardoor je je kind goed in de gaten kan houden. Het horloge heeft een waterproof functie waardoor het niet kapot gaat tijdens het douchen en handen wassen. Er kan zelfs mee gezwommen worden. 

Er zitten ook nog extra functies op zoals een thermometer, bloeddrukmeter en hartslagmeter. Deze kunnen goed van pas komen wanneer je kind ze nodig heeft. Er zit zelfs een rekengame op waardoor je kinderen kunnen oefenenen met rekenen terwijl jij op ze let.

Voordelen DePlay 4G KidsWatch

 • Ook belfunctie
 • Prima camera kwaliteit

Nadelen DePlay 4G KidsWatch

 • Iets kortere batterijduur

4. Loayz Kinder Smartwatch Horloge

Loayz Kinder Smartwatch Horloge GPS met Simkaart- Zwart - GPS & WIFI met Belfunctie - GPS Horloge Kind - Smartwatch Kids

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de beste bellende GPS voor kinderen? Dan is de Loayz Kinder Smartwatch Horloge wat voor jou! Dit is de best geteste bellende GPS horloge voor kinderen in 2023.

De Loayz Kinder Smartwatch Horloge is een horloge die gebruik maakt van SeTracker2. Hierop kan je een gebied instellen voor je kind. Als je kind buiten dat gebied gaat krijg je een melding.  Op dit horloge kan je zelfs op internet. Met een prijs van €1,30 euro per maand is dit niet duur.

Verder heeft de GPS een nauwkeurigheid van 5 meter. Hierdoor kan je je kind goed in de gaten houden. Met een minimale polsmaat van 10 centimeter kan bijna elk kind dit horloge gebruiken. Daardoor is het ook nog is gebruiksvriendelijkheid. De touchscreen is gemakkelijk te gebruiken voor volwassenen en kinderen.

Voordelen Loayz Kinder Smartwatch Horloge

 • Goedkoop abonnement
 • Gratis app

Nadelen Loayz Kinder Smartwatch Horloge

 • Accuduur 24 uur

5. Mayma Kinder Smartwatch

Kinder Smartwatch - Roze - GPS - Kinderen - Smartwatches - Gps tracker - Inclusief simkaart

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Vind jij het fijn om een wat goedkoper alternatief te hebben? Dan is de Mayma Kinder Smartwatch wat voor jou! Dit is de beste goedkope GPS horloge voor kinderen van dit moment.

De Mayma Kinder Smartwatch kan tot wel 10 nummers op slaan waardoor je kind genoeg mensen kan bellen. Verder zit er nog een positiegeschiedenis op waardoor je goed kan kijken waar je kind is geweest. Je kan ook nog beveiligingszones instellen. Als je kind hieruit gaat krijg je een melding.

De GPS kan 10 meter afwijken met de daadwerkelijke locatie. Dit is meer dan goed genoeg om te weten waar je kind is. De SIM-Kaart is inbegrepen waardoor je die niet hoeft aan te afschaffen. De zaklamp zorgt ervoor dat je kind ook goed zichtbaar is in het donker. Dit allemaal voor een goedkopere alternatief!

Voordelen Mayma Kinder Smartwatch

 • In combinatie met smartphone
 • Positiegeschiedenis

Nadelen Mayma Kinder Smartwatch

 • 2G

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel GPS horloges voor kinderen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten GPS horloges voor kinderen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de GPS horloges voor kinderen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste GPS horloges voor kinderen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

Over de auteur

Iris

Hoi! Ik ben Iris en schrijf op Top-X voornamelijk over baby's en kinderen. Als Nanny weet ik precies wat kinderen nodig hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Om die reden vind ik het super leuk om in mijn vrije tijd voor Top-X te schrijven.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Alleen vandaag:  Hoge kortingen bij Bol.com (korting tot 70%) OP=OP