Laatste update: Mei 2021

Door: Yara

GPS horloge kind best getest

5/5

De Connect Rebel is IP67 is een waterdicht gps horloge. Dit betekent dat het horloge volledig stof , zand en ‘Dompel’ waterdicht is. Het horloge kan daarmee eventueel een korte onderdompeling (max.30 minuten/max.1 meter diepte) overleven. Wij adviseren echter om waterschade zoveel mogelijk te vermijden en niet actief te zwemmen met het horloge. Regen, de tuinslang, een ondiep zwembad of onder de douche staan is voor dit horloge in ieder geval geen probleem

Ben je op zoek naar een handige manier om de veiligheid van je kind te waarborgen, maar ben je er nog niet klaar voor om je kind een smartphone te geven? Dan is de GPS watch kind misschien een uitkomst. 

Dit is een cool uitziend horloge, waarop jou kind de tijd kan zien, kan zien hoeveel stappen hij of zij vandaag al heeft gezet en waarmee hij of zij kan bellen of spraakberichten kan versturen. Let op dat het horloge een SIM-kaart-sleuf moet hebben als je wilt kunnen bellen met je kind. Er zitten grote verschillen tussen wat een GPS horloge voor kinderen allemaal voor (extra) functies heeft, sommige smart watches bieden de mogelijkheid om foto’s te maken en te versturen of om spelletjes op te spelen. Dit is misschien juist iets dat je wilt voorkomen, terwijl je wel je kind wil kunnen bereiken en andersom en wil weten waar hij of zij zich bevindt of is geweest. In dat geval kun je beter kijken bij de meer basis horloges, die vaak ook een stuk voordeliger zijn.

Let ook op of een horloge waterdicht is of niet en hoe robuust het is. Handig als je kind veel buiten speelt, of een persoon is dat het horloge zou vergeten af te doen als hij of zij gaat douchen of zwemmen. Daarnaast zijn sommige GPS horloges niet zo gevoelig en klopt de exacte locatie regelmatig niet, deze kan soms honderden meters tot kilometers afwijken. Ook kan het zo zijn dat je een abonnement nodig hebt om het GPS horloge kind te gebruiken, dan ben je niet alleen het aankoopbedrag, maar ook de maandelijkse abonnementskosten kwijt.

Tenslotte, koop een horloge van een producent dat privacywaarden in acht neemt! Bij sommige horloges kunnen niet alleen de ouders, maar ook hackers meekijken, de gegevens aanpassen en het kind afluisteren.

1. Connect Rebel GPS horloge kind - Best getest

0
Eindcijfer
Design 89%
Prijs / Kwaliteit 76%
Functionaliteiten 90%

Het beste GPS horloge kind kopen? Wellicht is dit horloge is iets voor je!  De Connect Rebel is een zeer goed GPS horloge voor kinderen. Het leuke design met een smiley is een coole toevoeging aan de outfit van je kind en hij of zij zal hem graag dragen. Het horloge is grotendeels water- en zanddicht, liever niet zwemmen, maar ermee douchen gaat zeker prima. Je kunt het horloge gebruiken om te bellen met je kind en zij kunnen ook maximaal tien voorgeprogrammeerde nummers bellen en daar spraakberichten en SOS-meldingen aan sturen. Bij het horloge wordt een speciale SIM-kaart geleverd die hiervoor te gebruiken is, deze kaart heeft Europese dekking.

De app waarmee je het horloge bedient is volledig in het Nederlands beschikbaar, hiermee kun je ook de spy-functie gebruiken en je kind afluisteren zonder dat hij of zij dat weet. Ook kun je een drietal wekkers per dag instellen en veilige zones instellen waar je een melding bij ontvangt als je kind erbuiten komt. Er zijn geen maandelijkse abonnementskosten voor het gebruik van het horloge, behalve de kosten voor het bellen, GPS doorgeven en spraakberichten sturen.

Het horloge is vrij duur met een prijs van rond de €95,-, en het horlogebandje kan snel slijten. Dit is zeker een beste GPS kinderhorloge verkrijgbaar. 

👉Benieuwd wat andere mensen van dit horloge vinden? Klik hier voor alle reviews!

Voordelen Connect Rebel GPS horloge 

 • Leuk design
 • Grotendeels water- en zanddicht
 • SOS-Meldingen versturen
 • Wekkers instellen

Nadelen Connect Rebel GPS horloge

 • Vrij Prijzig

2. Gator GPS watch kind

0
Eindcijfer
Design 80%
Prijs / Kwaliteit 92%
Functionaliteiten 84%

Het Gator GPS tracking horloge kinderen is een redelijk geprijsd en mooi GPS tracking horloge. De drager van het horloge kan spraakberichten versturen en je kan met hem of haar bellen. Je kind kan jou ook bellen, het horloge kan twee voorgeprogrammeerde nummers te allen tijde bellen en er een noodsignaal naar uitzenden. Ook kun je je kind geheim bellen, daar krijgt hij geen melding van en jij kunt even meeluisteren. Je kan verder te allen tijde de GPS-locatie van het horloge inzien via de app en een zone instellen waarbinnen je kind hoort te blijven. Als je kind buiten deze zone komt krijg je daarvan direct een melding op je telefoon. Bovendien worden de GPS-locaties van het horloge opgeslagen, dus je kunt ook later de route die je kind heeft afgelegd terugkijken via de app.

De Gator is waterdicht en bevat een wekker en een stappenteller die jij kunt inzien en instellen, maar je kind niet. Dat is wel jammer, want een stappenteller kan een goede motivator zijn om meer te bewegen! Een ander minpunt aan de Gator is dat de privacybescherming ervan niet top is. Het horloge wordt vaak in verband gebracht met hackproblematiek, gegevens die voor hackers inzichtelijk zijn en van buitenaf aanpasbaar.

Voordelen Gator GPS watch kind

 • Verstuur spraakberichten naar elkaar
 • Altijd de GPS-locatie van het horloge inzien
 • Waterdicht
 • Bevat stappenteller

Nadelen Gator GPS watch kind

 • Privacy bescherming is niet top

3. Connect Go GPS horloge

0
Eindcijfer
Design 94%
Prijs / Kwaliteit 85%
Functionaliteiten 78%

Deze GPS watch kind heeft een stijlvol en volwassen design en is daardoor perfect voor je oudere kind en eventueel ook oudere familieleden die door geheugenproblemen nog wel eens de weg kwijtraken. Ook hier kunnen tien voorgeprogrammeerde nummers worden ingesteld, waar een SOS-alarm naar uitgezonden kan worden. Voorts kunnen deze nummers bellen en gebeld worden en kunnen er spraakberichten gestuurd worden. Via de volledig Nederlandse app kun je via wifi, GPS en GPRS de locatie van je kind zeer precies pinpointen, wanneer je wilt.

Het horloge wordt geleverd met een speciale SIM-kaart waarmee de locatie wordt doorgestuurd naar de app en waarmee spraakberichten en telefoongesprekken kan worden gevoerd. Naast de data- en belkosten betaal je geen abonnementskosten voor het gebruik van het horloge. Ook dit horloge heeft een spy-functie, een stappenteller en activiteitentracker en heeft een handige oplaadwaarschuwing. Met de bijgevoegde USB-kabel kun je snel het GPS horloge kind opladen. Bij het eerste gebruik hoef je alleen te verbinden met de app en is het horloge direct te gebruiken, geen moeilijke installaties zijn nodig.

Het horloge en de software zijn goed beveiligd en wordt continu doorontwikkeld om het veilig te houden.

Voordelen Connect Go GPS horloge

 • Stijlvol design
 • Volledig Nederlandse app
 • Zeer precies te zien waar horloge zich bevindt
 • Zeer goed beveiligd

Nadelen Connect Go GPS horloge

 • De software die op de CD staat kan soms wat verouderd zijn. De recentste versie vind je altijd op de website van Canon

4. Connect Touch gps

0
Eindcijfer
Design 85%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 77%

Dit mooie en leuke GPS kinderhorloge doet precies wat het moet doen, voor een redelijke prijs. Dit horloge is geproduceerd door dezelfde fabrikant als de twee bovenstaande horloges. Dit is een Nederlands bedrijf dat goede producten wil neerzetten, met uitmuntende privacybescherming voor de (zeer jonge) gebruikers. Daardoor zijn de producten zeer gelijkend qua functies en prijzen. Ook bij dit horloge kun je maximaal 10 contacten toevoegen die het horloge kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Ook dit horloge kan spraakberichten en SOS-meldingen sturen en ontvangen en wordt geleverd met een speciale SIM-kaart met voordelige lage tarieven.

Het horloge hoef je bij ontvangst alleen maar op te laden met de bijgeleverde USB-kabel en met de app te verbinden om in gebruik te kunnen nemen. Het water- en zanddichte horloge kan flink wat speelplezier aan, maar beter is om er niet mee te gaan zwemmen. Op dit horloge zit ook een polssensor, dat betekent dat je direct een melding kunt krijgen als je kind het horloge afdoet. Ook dit horloge werkt met veilig zones waarbinnen je kind vrij kan bewegen, maar verlaten ze deze zones, dan ontvang je een melding op je telefoon.

Voordelen Connect Touch gps

 • Uitmuntende privacybescherming
 • 10 contacten toe te voegen
 • Horloge kan spraakberichten versturen

Nadelen Connect Touch gps

 •  Slechte locatie bepaling

5. Connected Company K01 GPS

0
Eindcijfer
Gebruiksvriendelijk 88%
Prijs / Kwaliteit 81%
Functionaliteiten 74%

Dit robuuste GPS horloge past goed bij jouw stoere kind. Dit horloge kan alles wat je van een GPS horloge voor je kind zou vragen, zoals de locatie bekijken en bellen en gebeld worden. Bij het horloge wordt een SIM-kaart geleverd waarmee je deze dingen kunt doen en je moet een abonnement afsluiten bij Connected Company om hiervan gebruik te kunnen maken. Dit kost omgerekend 15, 18 of 22 cent per dag, afhankelijk van welk programma je kiest. Dit is dan ook het grootste minpunt aan dit horloge, de andere watches in onze test vragen geen abonnementsgeld om de gemakkelijke app te kunnen gebruiken.

In de app stel je wekkers in, bekijk je de locatie van je kind, kun je Veilige Zones instellen en instellen wie jouw kind kan bellen en gebeld kunnen worden door je kind. Ervaringen van klanten met dit horloge zijn positief, ook zijn de klanten erg te spreken over de klantenservice van Connected Company. Check hier alle reviews van dit horloge.

Voordelen Connected Company K01

 • Locatie bekijken, bellen en gebeld worden
 • Standaard geleverd met SIM-kaart

Nadelen Connected Company K01

 • Je betaalt per maand om de app te kunnen gebruiken

Yara

Over de productexpert

Hi, ik ben Yara, 34 jaar. Met vol trots kan ik zeggen dat ik sinds kort moeder ben van een prachtige zoon. Naast het moederschap en samen zijn met mijn gezin vind ik het heerlijk om mij te verdiepen in de nieuwste interieurtrends. Ook zeg ik altijd, als je het doet moet je het goed doen daarom hou ik van producten met kwaliteit, want hier heb je het langst plezier van!

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Via onderstaande buttons neem je snel en gemakkelijk contact met mij op!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>