• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Amsterdam at Home Makelaars Review [2022]

Laatste update: december 2022

Door: Sam

Amsterdam at Home Makelaars

Amsterdam at home review

Onze score

In onze Amsterdam at Home makelaars review is deze makelaar zeker goed uit de test gekomen. Dit is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede makelaar in Amsterdam.

Zo beschikt deze partij over een eigen data model die alle ontwikkelingen in de woningmarkt bijhoudt. Advies en beslissingen worden op basis van dit model genomen.

Verder heeft deze partij een ruim aanbod, goede klantenservice en zijn er meer dan 200+ positieve reviews en ervaringen te vinden van dit makelaarskantoor.

Kortom, zoek je een goede makelaar in Amsterdam? Dan is Amsterdam at Home zeker een aanrader!

Ben jij op zoek naar een goede makelaar in Amsterdam? De kans is groot dat je Amsterdam at Home Makelaars wel eens voorbij hebt zien komen. Dit makelaarskantoor zit op de Weteringschans en wordt door menig consument als zeer goed beoordeeld. Maar hoe goed is deze makelaar nu echt?

Bij Top-X.nl hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan waarin we hebben gekeken naar de verschillende ervaringen die consumenten hebben met dit kantoor. Kortom, als jij overweegt om met deze partij in zee te gaan, is deze review voor jou!


Belangrijkste voor- en nadelen Amsterdam at Home

Voordelen Amsterdam at Home

 • Beschikt over eigen data model waardoor er veel inzicht is en advies wordt gegeven op basis van deze data
 • Sterke online strategie bij het verkopen van woningen
 • Ruim aanbod aan woningen 
 • Actief in alle wijken in Amsterdam
 • Ook geschikt voor exptats

Nadelen Amsterdam at Home

 • Voornamelijk gericht op hogere segment

Wat is Amsterdam at Home Makelaars? 

Om een goede review te schrijven zijn we allereerst wat dieper in dit bedrijf gedoken. Amsterdam at Home Makelaars, wat is dat eigenlijk precies? Zoals de naam al doet vermoeden is dit een makelaarskantoor in Amsterdam.

Bij deze makelaar kun je terecht voor kopen- en verkopen van je woning in Amsterdam. Waar je vaak ziet dat makelaars in Amsterdam zich richten op specifieke wijken in Amsterdam, is dat bij deze partij gelukkig wel anders. Amsterdam at Home Makelaars is namelijk actief in alle buurten van Amsterdam. Van Amsterdam Noord tot Amsterdam Zuid-oost.

Makelaar at home review

Verder bestaat het team van Amsterdam at Home Makelaars momenteel uit 7 verschillende medewerkers en staat een persoonlijke benadering en korte lijnen centraal. Op de website is te lezen dat je snel reacties krijgt op je vragen, dit wordt ook bevestigd wanneer we de ervaringen en reviews van consumenten nalopen. 

Amsterdam at Home kent een ruim woningaanbod. Op het moment van schrijven (2022) staan er meer dan 350 verschillende woningen te koop bij deze makelaar. Het grootste gedeelte van deze woningen heeft een prijs van hoger dan €750.000. Hiermee lijkt Amsterdam at Home zich voornamelijk op het hogere segment te richten. De website van Amsterdam at Home werkt overigens ontzettend fijn en het is gemakkelijk te filteren op bijvoorbeeld buurt of prijs. Ook zijn de woningpagina's ontzettend overzichtelijk waardoor je direct kunt zien of een woning past bij je of juist niet.

Bedrijfsgegevens Amsterdam at Home

Amsterdam at Home Makelaars B.V.
Weteringschans 143
1017SE , AMSTERDAM

020-3080650
info@amsterdam-athome.nl


Wat maakt Makelaar at home uniek?

Tegenwoordig zijn er natuurlijk heel veel mogelijkheden en opties op het gebied van makelaars. Het vinden van een unieke makelaar die daadwerkelijk onderscheidend vermogen heeft, is echter een stuk lastiger.

In deze review hebben we uiteraard gezocht naar het onderscheidend vermogen van deze partij. Wat maakt deze makelaar nu echt anders dan de andere makelaarskantoren in Amsterdam? Hieronder vind je onze bevindingen!

1. Amsterdam at Home beschikt over eigen datamodel

Het makelaarskantoor Amsterdam at Home beschikt over een eigen datamodel. Dit model wordt elk kwartaal geüpdatet en houdt alle prijzen en ontwikkelingen binnen de woningmarkt bij. Hierdoor is er inzicht in o.a.:

 • De gemiddelde vierkantemeterprijs per wijk
 • De gemiddelde prijs van woningen in Amsterdam
 • Hoeveel huizen er verkocht zijn de afgelopen tijd
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam

Deze data is natuurlijk enorm waardevol en zorgt ervoor dat Amsterdam at Home zeer kundig en op data gebaseerd advies kan geven. Geen nattevingerwerk, maar harde cijfers om adviezen te ondersteunen.

2. Online verkoop strategie

Een tweede voordeel van deze makelaar is meer gericht op verkopers van huizen. Bij het verkopen van een huis hanteert Amsterdam at Home een unieke online strategie.


In deze strategie worden verschillende online kanalen ingezet om zo tot een succesvolle verkoop te komen. Denk hierbij aan het inzetten van socialmediakanalen, email campagnes en promotie via Google. Ook wordt Funda ingezet met extra advertentiebudget.

3. Actief in alle wijken in Amsterdam

Amsterdam at Home richt zich op de gehele stad. Je kunt hier terecht voor woningen in Amsterdam Noord maar ook in Amsterdam West. Ideaal voor mensen die nog twijfelen over het stadsdeel waar ze willen wonen.


Buiten dat geeft dit natuurlijk veel meer flexibiliteit. Je bent niet afhankelijk van een bepaalde wijk waardoor het woningaanbod veel ruimer wordt.

4. Aangesloten bij Qualis

Amsterdam at Home makelaars is aangesloten bij Qualis. Dit is een keurmerk dat is toegekend aan slechts 55 NVM-makelaars met een uitzonderlijke repuratie en sterke marktpositie.


Door dit keurmerk beschikt Amsterdam at Home over een groot netwerk van makelaars en taxateurs.

5. Ook geschikt voor expats

In Amsterdam zijn momenteel heel veel expats te vinden. Amsterdam at Home speelt hier slim op in en richt zich ook op deze doelgroep. Deze makelaar staat namelijk geregistreerd bij het internationale platform Rightmove. Dit is het grootste online woningplatform in de UK met een maandelijks bezoekersaantal van 14 miljoen.


Hoe zijn de ervaringen met deze partij?

Uiteraard hebben we in deze Amsterdam at Home review ook gekeken naar de ervaringen van andere mensen en consumenten die eerder met deze partij zaken hebben gedaan.

Vaak is het checken van reviews een goede manier om een beeld te krijgen van een bedrijf. In veel van onze reviews checken we dit dan ook.

Allereerst hebben we gekeken naar de beoordelingen van deze makelaar op Funda.nl. Amsterdam at Home scoort hier goed. Zo hebben ze meer dan 250 beoordelingen ontvangen met een gemiddeld cijfer van 9,4.

Ook op Google Reviews scoort Amsterdam at Home goed. Met meer dan 30 beoordelingen heeft Amsterdam at Home een score van maar liefst 4 van de 5 sterren.

Hieronder enkele reviews / ervaringen die er uitsprongen voor ons.

Danique en collega’s zijn erg fijn om mee samen te werken. Dit is het tweede appartement dat zij voor ons hebben verkocht en weer met een mooi resultaat. Danique heeft ons goed geadviseerd en begeleid. Ik raad haar aan iedereen aan!

Funda gebruiker

Amsterdam at Home is zeer vakkundig te werk gegaan en hebben voor een prachtig resultaat gezorgd. Ik raadt deze makelaar dan ook zeker aan!

Dhr. Mulders

Fantastische begeleiding en advies. Heldere en snelle communicatie, directe reactie op mails en vragen. Elsemieke heeft mij fantastisch geholpen met de styling van mijn huis voor de foto's en Kaylee is een prettige persoonlijkheid die duidelijk en doelgericht advies geeft. Kortom een fantastische makelaar!

Margo


Conclusie

Yes, dat we hem dan: onze Amsterdam at Home review. Zoals je in deze review hebt kunnen lezen zijn we over het algemeen redelijk positief over deze makelaar. Dat is natuurlijk niet voor niets.

Allereerst beschikt deze makelaar over verschillende unieke punten die andere makelaarskantoren in Amsterdam niet hebben. De grootste troef die Amsterdam at Home in handen heeft, is natuurlijk het eigen data model. Hierdoor weet deze makelaar precies wat er speelt en wordt al het advies gebaseerd op data. 

Daarnaast is dit een makelaar die mee is gegaan met hun tijd. Zo bieden ze een online strategie aan bij het verkopen van woningen. Deze online strategie bestaat uit verschillende kanalen en zorgt ervoor dat de makelaar op een goede manier in contact kan komen met potentiële kopers.

Naast bovenstaande punten heeft Amsterdam at Home een goed aanbod en worden zij over het algemeen zeer goed beoordeeld. 

Enige kritische nooit in deze review: het aanbod van huizen onder de 750.000 euro is een stuk kleiner dan boven dit bedrag. Het is dus een makelaar die voornamelijk op het hogere segment gericht is. 


Veelgestelde vragen

Hoe betrouwbaar is Amsterdam at Home?

In onze Amsterdam at Home Review is deze partij zeker als betrouwbaar naar voren gekomen. Zo zijn er ontzettend veel positieve reviews te vinden over dit bedrijf en bestaat het bedrijf inmiddels al flink wat jaren. Amsterdam at Home is zeker betrouwbaar en in onze review lees je meer over deze makelaar in Amsterdam. 

Hoe hebben jullie Amsterdam at Home beoordeeld?

Om te bepalen hoe goed en betrouwbaar Amsterdam at Home is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij hebben we o.a. gekeken naar het aanbod, de consumentenervaringen van klanten en natuurlijk de prijs. Op basis hiervan hebben we deze partij vervolgens beoordeeld.

Over de auteur

Sam

Mijn naam is Sam en ik ben binnen Top-X verantwoordelijk voor de elektronica categorieën. Na meerdere jaren bij winkelketens gespecialiseerd is in consumentenelektronica gewerkt te hebben deel ik mijn kennis tegenwoordig via het internet. Daarnaast schrijf ik ook graag over software gerelateerde producten.


Contact opnemen met mij? Via deze link kun je direct een bericht achterlaten!

Andere bekeken ook:
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>